FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - ADMIRA

VIDEO + FOTO FCSB pierde amicalul cu Admira Wacker, după o primă repriză dezastruoasă! 5 goluri marcate, a debutat și Găman

FOTO: Cristi Preda +14   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 17:02

FCSB a pierdut primul amical al cantonamentului din Spania, scor 2-3, împotriva austriecilor de la Admira. 

  • FCSB joacă joi, 15 februarie, în șaisprezecimile Europa League contra lui Lazio.

FCSB a făcut o primă parte dezastruoasă în fața ocupantei locului 4 din Austria. Lukas Grozurek a pedepsit apărarea visătoare a bucureștenilor de două ori în prima parte, în minutele 3 și 31. Patrick Schmidt a fost și el aproape de o dublă marcând în minutul 33 și trimițând în bară la doar câteva clipe distanță.

Jucătorii lui Dică au ajuns rar în treimea adversă, lucru îngrijorător în vederea partidei din șaisprezecimile Europa League, contra lui Lazio, de peste 3 săptămâni.  Dennis Man a ratat o ocazie bună în minutul 5, aceasta fiind singura șansă notabilă a primului mitan. Denis Alibec s-a remarcat în prima repriză doar printr-o intrare dură, pentru care a fost penalizat în minutul 35 cu cartonaș galben.

Enache, Planici și Florinel Coman l-au exasperat pe Dică în primul act. Primii doi au greșit grav în defensivă, iar atacantul n-a reușit să încheie nicio fază, pierzând multe mingi. Fundașul dreapta și Florinel au fost schimbați de antrenor până în pauză, în minutul 42!

Repriza secundă a fost una diferită. FCSB a preluat frâiele jocului, odată cu intrările pe teren ale lui Budescu și Teixeira. Cel din urmă a dat și semnalul revenirii, prin golul din minutul 53. Budescu a închis tabela dintr-un penalty obținut de Gnohere, cu 11 minute înaintea finalului. 

Valerică Găman a debutat pentru FCSB, evoluând fără greșeală în ultimele 20 de minute ale partidei. 

Presiunea exercitată pe final putea să dea roade la ultima fază a jocului. Budescu a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul Admirei a intervenit spectaculos. 

Admira are în palmares 9 titluri de campioană , 6 Cupe și o Supercupă.

10,33 milioane de euro
valorează lotul Admirei conform transfermarkt.de

FCSB - Admira 2-3
Au marcat: Teixeira '53, Budescu '79 / Lukas Grozurek '3, '31, Patrick Schmidt '33

Desfășurarea VIDEO a partidei

 

 

Echipa de start:

FCSB: Niță - Enache, Planic, Larie, Momcilovic - Nedelcu, Filip - D. Man, Tănase, F. Coman - Alibec

Rezerve: Stăncioiu, Vlad - Pintili, Gnohere, Budescu, Morais, I. Stoica, Benzar, Ov. Popescu, V. Găman, Teixeira

În primul amical al iernii, disputat în Antalya, FCSB a pierdut în fața celor de la Olimpik Donețc, scor 1-2.

Program FCSB în Spania

FCSB - Jiangsu Suning FC - 28 ianuarie - 17:00 
FCSB - NK Osijek - 30 ianuarie - 17:00 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
194362334230310
Robert Damian  •  26 Ianuarie 2018, 14:03

Vorbind despre STEAUA,exista 3(TREI) intrebari care vad ca nu-si gasesc raspuns!!!!1.CE LEGATURA ARE,SAU,TREBUIE SA AIBE,ARMATA UNEI TARI,CU FOTBALUL PROFESIONIST??????? 2.CUM DE STEAUA LUI BECALI,A JUCAT PESTE 13(TREISPREZECE!!)ANI IN GHENCEA,CU STEMA SI PALMARESUL STELEI,IN CULORILE STELEI,SI NIMENI DE LA CSA SAU TALPAN,NU AU AVUT NIMIC DE SPUS????????????? 3.DE CE AU MURIT IN 89' ATATIA OAMENI NEVINOVATI???PENTRU CARE IDEALURI?? Poate,umilul servitor al lui Talpan,CATALYN sa raspunda????Sau altii,ca el???????Am crescut in familie cu uniforma de ofiter al tatalui meu,dar sant satul sa vad KAKI vanzolind in jurul STELEI!!!!!NU SANT FAN BECALI!!!!Am spus-o MEREU!!!Dar nu sant de acord cu DISTRUGEREA celui mai MARE BRAND FOTBALISTIC al Romaniei!!!!!!!!Doar pentru placerea unui jurist oarecare,dornic sa-si faca un NUME pe spinarea STELEI si a milioanelor de suporteri!!!Si nici cu dorinta de distrugere a unor KAKII cu burtile mari!!!!Armata,trebuie sa se indeletniceasca,cu MULTE ALTE LUCRURI de INTERES NATIONAL,NU CU FOTBALUL PROFESIONIST!!!!!

sakamoto
sakamoto  •  26 Ianuarie 2018, 12:14

Mare greseala comisa de Gigica:de ce saracia, nu l-a pus sa arbitreze pe cel bun fotbalist al sau:gogoman de la craiova. Cu dinsul in frunte, fcbs obtine victorii multe. Sau ciuciulete din bucuresti.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2018, 09:05

Cu atatia jucatori de milioane si Texeira v-a scos din rusine.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează