FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - STURM GRAZ 3-3

VIDEO + FOTO La bal şi la spital! » Steaua a smuls in extremis o remiză cu locul 4 din Austria

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 22:25

Steaua a egalat dramatic, pe final, după ce a fost condusă cu 3-1 şi tremură din cauza accidentării lui Szukala, care a ieşit de pe teren cu nasul spart


Bourceanu şi ai lui adună nervi înainte de Ajax. Trei echipe o bătuseră pe Steaua în amicale, dar cu nici una jocul n-a fost atît de tensionat precum acesta cu Sturm Graz. Scenariul pînă în minutul 85: gol al austriecilor, apoi egalare Rusescu din penalty şi încă două goluri date de alb-negri. Între deschiderea scorului şi egalarea lui Raul, Szukala a sărit la un duel aerian, a fost lovit şi a rămas la pămînt cu faţa plină de sînge. Arbitrul a văzut sîngele şi a dictat penalty. La primul gol al lui Sturm, unul dintre asistenţii lui nu sesizase un ofsaid clar.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Gafă Rîpă
Accidentarea polonezului a aprins şi mai tare lupta şi nu le-a mai permis roş-albaştrilor s-o trateze lejer, cum procedaseră anterior cu azerii de la Qabala. S-au implicat în jocul fizic şi pe contre al austriecilor, care s-au descurcat mai bine. Sturm a dat din ofsaid primul gol, dar contraatacul ei declanşat dintr-o fază fixă a Stelei a curs ca la handbal, păreau prea puţini jucători pe teren! Apoi Rîpă a facilitat centrarea din care trupa din Graz a făcut 2-1. Încă o eroare a fundaşului nou-venit!

Atacuri împiedicate
Faţă de primul amical din Turcia, 0-1 cu Qabala, nu mai pot fi învinovăţiţi Rocha şi Mihai Costea, că ei n-au mai fost folosiţi din start. "Nilă" nu s-a aflat nici pe bancă. De ce ei doi sînt pedepsiţi, iar Nikolici e titular de bază şi chiar indispensabil nu e clar. Prestaţia slabă a atacanţilor e uneori ascunsă de oamenii din spatele lor: Pîrvulescu a redus diferenţa şi imediat Tănase a egalat. Echipa a fost salvată, pînă la urmă, de doi mijlocaşi, dar unii care nu vor apărea pe teren la meciul tur cu Ajax. Indiferent cu cine a atacat, Steaua i-a speriat un pic pe austrieci doar cu faze fixe, deloc din acţiune, aşa că Reghe ar putea şi să tragă dintr-un bol numele titularilor ofensivi.

"E o perioadă grea, una de acumulare, dar noi ne dorim rezultate bune şi în amicale. Sîntem îngrijoraţi de situaţia lui Szukala, sper să nu fie ceva grav"
Paul Pîrvulescu, fundaş Steaua

Steaua - Sturm Graz 3-3
Au marcat: Rusescu (28, pen), Pîrvulescu (85), Cr. Tănase (86)/ Szabics (21), Weber (55), Sukuta-Pasu (69)
Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Szukala (27 Gardoş), Chiricheş (64 Rocha), Latovlevici - Bourceanu (54 Prepeliţă), Pintilii (54 L. Filip) - Chipciu (69 Pîrvulescu), Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici (46 Ad. Popa). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  02 Februarie 2013, 13:04
Postat de misucfr pe 02 Februarie 2013, 12:52

Trebuie sa le creasca moralul cumva. Prima este U.

Ar putea aranja si cu industria sarmei. Sau nu...aia s-a desfintat.Nu stii, aia din Rachitele au echipa?

misucfr
misucfr  •  02 Februarie 2013, 12:52
Postat de perilious pe 02 Februarie 2013, 12:38

acum trebuie cateva meciuri de moral cu chiajna, viitorul, u cluj si alti sateliti de-ai ciobanului.

Trebuie sa le creasca moralul cumva. Prima este U.

perilious
perilious  •  02 Februarie 2013, 12:38

acum trebuie cateva meciuri de moral cu chiajna, viitorul, u cluj si alti sateliti de-ai ciobanului.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează