FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

VIDEO+FOTO Moţificaţi » Cosmin, portarul-minune ce a scos Steaua din Champions League în 2014, le-a oferit iar venin rivalilor

Articol de , - Publicat luni, 01 februarie 2016 00:00

Roş-albaştrii au fost de nerecunoscut, aseară, apărarea fiind şubredă, iar atacul bont. O semiocazie, pe final, şi o mare umilinţă

Steaua a mers ceas pînă aseară, doar că a dat ochi în ochi cu coşmarul Ludogoreţ. După două victorii, la zero, şi-o remiză, campionii României au fost puşi la respect de cei ai Bulgariei. Cosmin Moţi, "cîinele roşu" care nu înţelegea zilele trecute alegerea lui Ciprian Marica, le-a înnegrit din nou seara rivalilor. Un gol cu capul, elegant, prin care a deschis scorul, pentru ca apoi Juninho Quixada să ofere o piesă de artă, şut spectaculos de la 20 de metri.

Click aici pentru VIDEO!

Prestaţie jenantă a roş-albaştrilor, care, în prima repriză, n-au avut nici o ocazie de poartă, iar în partea secundă, chiar dacă au ţinut de minge mai mult, n-au făcut nimic cu ea. Tot Juninho era să amendeze apărarea, în două rînduri, plus Natanael, din lovitură liberă, pînă cînd Ciunciukov a semnat reuşita umilinţei.

Defensivă din cărţi de joc

Apărarea a fost pedepsită pentru toate erorile din amicale netaxate pînă aseară. Niţă a prins cele mai slabe minute în tricoul Stelei: a vrut să dribleze în faţa porţii, iar din cornerul iscat a sosit golul lui Moţi. Apoi, n-a avut reacţie la şutul lui Juninho, Reghe a simţit ziua proastă şi l-a scos la pauză.

Picioarele i-au dat în judecată

Fotbaliştii de la care se aştepta inventivitate au fost pe teren, dar au lipsit cu desăvîrşire. Popa, Chipciu, Hamroun, Bawab n-au oferit jocului adrenalina pentru a pune poarta lui Ludogoreţ în pericol. Pe un heirup de final de meci, a ieşit o ocazie din care Papp (86) era să împingă mingea în poartă. După ultimele antrenamente fizice, steliştii par sleiţi, iar picioarele nu i-au ascultat deloc.

Marica, gri

Cifrele spun că Marica a fost pe teren o oră şi 6 minute. Dar n-a reuşit nimic în afara unei reluări cu capul, scoasă de adversari în corner. Şi-a mai avut un conflict ce a creat un meleu cu Diakov. Internaţionalul a jucat în nota echipei, fără să producă sclipirea care să schimbe înfăţişarea sumbră a evoluţiei Stelei.

Steaua - Ludogoreţ 0-3 (0-2)

Au marcat: Moţi (14), Juninho Quixada (40), Ciunciukov (90Ă1)
Steaua: Fl. Niţă (V. Cojocaru 46) - Papp, Varela (Rîpă 73), Toşca, Momcilovici (Carp 62) - Pintilii (L. Filip 77), Bourceanu (Muniru 46) - Ad. Popa (Pîrvulescu 77), Chipciu (Bawab 46), Hamroun - Marica (Chitoşcă 66). Antrenor Laurenţiu Reghecampf

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1745flo
1745flo  •  01 Februarie 2016, 19:19

Moti, un roman adevarat!

ortega
ortega  •  01 Februarie 2016, 16:27

LE-A DAT GIUGE ...

435248323333261
Mercea Mercea  •  01 Februarie 2016, 13:08

felicitari pentru articol GSP-ule...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează