FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID - LECH POZNAN 3-1

VIDEO Grigore şi atît » Rapidul mai bifează o victorie în Spania: 3-1 cu Lech Poznan

Dubla lui Grigore a decis amicalul cu Poznan
Dubla lui Grigore a decis amicalul cu Poznan

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 21:36

Băieţii lui Marian Rada au învins ocupanta locului doi din Polonia printr-o "dublă" a celui mai în formă rapidist, Nicolae Grigore.

După Dinamo, ieri a venit rîndul giuleştenilor să-i învingă pe polonezii de la Lech Poznan. Iar scorul a fost acelaşi, 3-1. Meciul a început cu o întîrziere de 15 minute pentru că brigada de arbitri nu a mai ajuns la stadion. Arbitru a fost un masor al polonezilor, iar 45 de minute s-a jucat fără tuşieri!

Click aici pentru a vedea VIDEO cu golurile!

Prima repriză a fost la nivelul arbitrajului, singurele momente marcante fiind greşeala lui Pecanha, de la golul polonezilor, şi lovitura de pedeapsă transformată de Pancu. Deşi Marian Rada a început meciul cu cei mai experimentaţi jucători, doar Herea fiind lăsat pe bară, rapidiştii au arătat mult mai bine în partea a doua. Nicolae Grigore şi-a continuat forma excelentă din această iarnă şi a reuşit o "dublă".

Rapidiştii s-au impus, însă perspectivele sînt puţine. Vişiniii au arătat ca o echipă disciplinată, dar inconstantă, cu mici sclipiri în joc, dar şi cu erori personale.

Rapid - Lech Poznan (Polonia, 1) 3-1
Au marcat: Pancu (13, pen), N. Grigore (55, 69)

Rapid: Pecanha - I. Voicu, Abrudan, Oros, N. Vasile - E. Dică, N. Grigore, Şt. Grigorie - M. Roman, Pancu, Martin. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: Wallace, Dăescu, Herea, Ciolacu, Al. Coman, Şt. Mardare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dihorul
dihorul  •  10 Februarie 2013, 11:19

Ce ziaristi de cacao. Sa analizam Gazeta> Oile de la FC Pipera Telemea iau bataie pe linie si sunt pe prima pagina, scrieri in care ni se spune cum o sa ii rupa pe Ajax Amsterdam; cum o sa aiba 10.000 de simpatizanti la meci, o publicitate demna de o finala. In schimb, restul echipelor romanesti (care mai misca cate ceva), sunt comentate la rubrica "fapt divers" si asa cum se poate citi in scrierea de mai sus, cu o doza de rautate. GRESEC EU CUMVA???

mircea1923
mircea1923  •  08 Februarie 2013, 12:40

nu v-ati saturat ma sa criticati? Un singur articol macar incurajator nu am vazut, doar critici..critici..critici.. pai ba incompetentilor astia asa prost rau cm ziceti voi ca joaca tot au castigat cateva meciuri in pregatire si cu echipe bune spre deosebire de oile voastre!

michaelfcrb
michaelfcrb  •  08 Februarie 2013, 07:51

Vom avansa locuri bune in campionat. Hai Rapid!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează