FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - TIANJIN TEDA, 17:00, DOLCE, GSP

VIDEO » Victorie pentru Dinamo în primul amical al iernii » Echipa folosită de Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 10:37

Dinamo a disputat astăzi prima partidă de verificare din cadrul cantonamentului din Spania, formația antrenată de Ioan Andone impunându-se în fața chinezilor de la Tianjin Teda, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Dorin Rotariu, în minutul 24, șutul acestuia de la 20 metri fiind deviat în proprie poartă de un apărător chinez.

Ioan Andone a trimis cea mai bună echipă în teren, dar pe parcursul reprizei secunde a efectuat numeroase schimbări, introducând jucători care au evoluat puțin în prima parte a campionatului.

Desfășurarea liveTEXT a partidei:

FINAL: Dinamo- Tianjin Teda 1-0 (Rotariu '24) 
VIDEO

Desfășurarea liveTEXT a partidei:

FINAL de meci, Dinamo se impune cu 1-0.

min.80: Ion Gheorghe intră în locul lui Hanca.

min.78: Tianjin este foarte aproape de egalare, însă Penedo respinge foarte bine lovitura liberă executată de chinezi.

min.76: Mihai Popescu intră în locul lui Marici.

min.71: Maxi Oliva îi ia locul lui Filip

min.69: Șutul lui Palici din lovitură liberă este respins în corner de goalkeeper-ul lui Tianjin.

min.68: Iese și Nemec, care este înlocuit de Daniel Popa. Schimbare și în compartimentul defensiv, acolo unde Corbu a intrat în locul lui Romera.

min.65: Dinamo efectuează două schimbări: Tîrcoveanu și Dudea le iau locul lui Rotariu și Busuladzici

min.62. Șutul lui Palici de la 20 metri este reținut de portarul chinez.

A început repriza secundă.

Pauză: Dinamo o conduce pe Tianjin Teda cu 1-0, grație reușitei lui Rotariu din minutul 24.

min.38: Brănescu are o intervenție bună la prima ocazie notabilă a chinezilor. Portarul lui Dinamo a respins excelent șutul bun al unui jucător chinez.

min.24: Rotariu deschide scorul pentru Dinamo, șutul său de la marginea careului fiind deviat în proprie poartă de un jucător al lui Tianjin.

min.15: Hanca centrează excelent din flacul drept, însă lovitura de cap a lui Palici e reținută cu siguranță de portarul lui Tianjin.

min.5: Hanca scapă singur cu goalkeeper-ul chinezilor, dar trimite puțin pe lângă poartă. 

A început partida.

Meciul a început cu 10 minute mai târziu, deoarece brigada de arbitri și-a făcut apariția cu întârziere.
VIDEO

Echipa de start: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Marici, Filip - Busuladzici, Nistor - Hanca, Palici (cpt), Rotariu - Nemec
Rezerve: Penedo, Popescu, Corbu, Dudea, Olteanu, Popa, Tîrcoveanu, Oliva, Ciobotariu, Gheorghe

Tianjin Teda, echipă din prima ligă din China, este un une important în fotbalul asiatic, chiar dacă în sezonul trecut a terminat pe 10. Cel mai important nume din lotul chinezilor este John Obi Mikel, adus de la Chelsea în această iarnă.

De-a lungul timpului, mai mulți români au jucat la Tianjin Teda: Cristi Tănase, Bogdan Mara, Lucian Goian, Jerry Gane, Octavian Chihaia și Marius Bilașco.

Lotul lui Dinamo: 

Portari: Iustin Popescu, Laurenţiu Brănescu, Jaime Penedo

Fundași: Luca Ceccareli, Romera Navaro, Luka Maric, Ionuţ Nedelcearu, Steliano Filip, Vlad Olteanu, Mihai Popescu, Maximiliano Oliva, Denis Ciobotariu, Laurenţiu Corbu,
Mijlocași: Azer Busuladzic, Sergiu Hanca, Antun Palici, May Mahlangu, Dan Nistor, Dorin Rotariu, Alin Dudea, Andrei Tîrcoveanu, Ion Gheorghe
Atacanți: Daniel Popa, Adam Nemec

În Spania, "câinii" vor mai juca împotriva lui Braunschweig (liderul din Zweite Bundesliga), FC Zurich (fosta adversară a Stelei din Europa League) și Videoton (Ungaria).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Ianuarie 2017, 20:10

Pe chinezi i-au batut, dar ce ne facem cu Badea?...

juliusmad
juliusmad  •  17 Ianuarie 2017, 19:36
Postat de sadiku pe 17 Ianuarie 2017, 19:02

bai taraneee de unde sa stii tu de 4k ...tu vorbesti bah ...care ai difuzor d-ala pe perete care prinde decat romania actualitati

degeaba ai 4k daca stii romana "decat" ca un difuzor de perete :))

brancusi
brancusi  •  17 Ianuarie 2017, 19:31
Postat de zecs93 pe 17 Ianuarie 2017, 18:57

Am vazut tot meciu si un lucru e cert, de cand au intrat tinerii astea gen corbu,mihai popescu,tarcoveanu, ion gheorghe au inceput chinezii sa aiba ocazii !!! Ne trebuie neaparat un fundas central si un fundas dreapta, pe dreapta e bulevard fratilor, in prima repriza nulitatea de romera era sa i-a cartonas rosu, noroc ca a fost amiabil arbitru, iar in a 2 repriza pe la jumate a intrat corbu dar chinezii au avut 4-5 incercari pe partea aia, ne trebuie urgent un fundas dreapta si un fundas central si bineinteles si un varf ca acolo nemec a fost izolat azi, nu a avut mari oportunitati !!! Hai Mutule, hai ando cu transferurile odata !!!

Mai zecs,nici cand obtineti victorii internationale de rasunet nu esti multumit?Pai numai asigurarea medicala a lui Obi Wan Kenobi e mai mare decat bugetul vostru anual,chiar daca saracul a ajuns bun decat de expus ca o piesa de muzeu!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează