FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Voinţa Sibiu, la prima înfrîngere în Antalya: 0-3 cu KS Cracovia Krakow

Voinţa Sibiu, la prima înfrîngere în Antalya: 0-3 cu KS Cracovia Krakow
Voinţa Sibiu, la prima înfrîngere în Antalya: 0-3 cu KS Cracovia Krakow

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 februarie 2012 20:16

Fotbaliştii sibieni au pierdut cu 0-3 amicalul cu polonezii de la KS Cracovia Krakow.

CSU Voinţa a înregistrat, vineri seara, prima înfrîngere în cantonamentul din Antalya. În cel de-al patrulea amical, jucătorii lui Alex Pelici au cedat cu 0-3 în faţa polonezilor de la KS Cracovia Krakow. Toate cele 3 goluri au fost încasate în ultima jumătate de oră, două dintre ele fiind din penalty.

Pelici a început meciul cu "11-le": B. Miron - Forika, Tînc, Buican - C. Lungu, Dîlbea, C. Străuţ, Nicola - Tătar, Lukanovici, Antohi. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul, cu excepţia lui Andrei Zăgrean, care a acuzat o uşoară accidentare.

"Am început meciul cu un "unsprezece" aproape identic cu cel din jocul precedent, cel cu Lankaran. Au intrat, din primul minut, Miron şi Lukanovici. Zăgrean a avut ceva dureri la un picior şi s-a antrenat doar la sală, a fost menajat. În ultima jumătate de oră, când am şi primit cele 3 goluri, Alex (n.a. Pelici) a testat doi croaţi în apărare, un fundaş central şi unul pe banda dreaptă, dar care nu au convins şi nu vor mai rămâne. Tot în ultima jumătate de oră au jucat şi cei tineri, Cosovanu, Petrescu şi Negruţ. Am luat primele două goluri din penalti, ambele lovituri de la 11 metri cam uşor acordate", a afirmat preşedintele executiv al echipei sibiene, Marius Lungu.

CSU Voinţa va susţine următorul meci de verificare duminică, în compania unei echipe din Liga I, CS Mioveni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
biancorossi
biancorossi  •  03 Februarie 2012, 21:09

se mai si pierde.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează