FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Zi plină de amicale pentru echipele din Liga 1! Rezultatele, marcatorii şi echipele de start

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 iulie 2014 22:26

CS Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, cu Olimpia Ljubljana, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia, informează site-ul oficial al grupării oltene. 

Tehnicianul Ionel Gane a titularizat următorii jucători: Brac, Kay, Bancu, Valskis, Velcovici, Frăsinescu, Pleşan, Băluţă, Curelea, Mateiu şi Dănănae. 
Au mai evoluat: Herghelegiu, Madson, Neacşa, Acka, Achim, Straton şi Ivan.

Slovenii puteau deschide scorul în minutul 4, însă nu au fructificat o centrare excelentă în careu. Totuşi, pînă în minutul 22 Olimpia Ljubljana a mai ratat 3 şanse mari, dar Brac a fost mereu atent.

În minutul 60 Dănănae i-a lăsat pe olteni în 10 oameni după ce a încasat două cartonaşe galbene la aceeaşi fază, ripostînd la un fult dur al unui sloven.

FC Botoşani, victorie cu Zestafoni, 3-1

FC Botoşani a cîştigat cel de-al doilea meci amical susţinut în cadrul stagiului de pregătire din Austria, scor 3-1 (3-1) cu echipa georgiană Zestafoni.

Golurile au fost marcate de Batin '28, Ianc '30, Şvichi '34, respectiv Gelathvili '42. În primul meci amical susţinut în Austria, botoşănenii au învins echipa Neftci Baku, scor 3-0.

Echipa: Tiut - Homei, Ghinga, Oltean, Atudorei - Ianc, Danci, Codoban - Şvichi, Batin, Martinus

U Cluj - First Vienna 3-1

U Cluj a învins-o pe First Vienna, echipă din liga a 3-a austriacă. Golurile clujenilor au fost marcate de Lorand Kovacs, Emil Jula şi Saşa Stojanovici.

Echipa: Niculescu - Ninu, Mateus, Raţiu, Tîrnăcop - Lungu, Costin - Paulinho, Kovacs, Viveiros - Jula

CFR Cluj - Kacskemeti TE 1-1

CFR a remizat împotriva ungurilor de la Kacskemeti TE. Ambele formaţii au înscris din penalty. Golul clujenilor a fost înscris de Ogbu.

Echipa CFR-ului: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Deac, Muniru, Monroy , Jakolis - Negruţ - Ogbu

CSMS Iaşi, înfrîngere cu Jagodina

CSMS Iaşi a debutat cu o înfrângere în stagiul de pregătire din Slovenia, scor 1-2 (1-1) cu echipa sîrbă Jagodina. Pentru ieşeni a marcat Bădic, în minutul 67.

Antrenorul Marius Lăcătuş a început partida cu următorul "11": Caparco - Voicu, Mihalache, Plămadă, Vladu - Olah, Johnson, Novac - Bosoi, Pălimaru, Bole.

În partea a doua a jocului, pentru ieşeni au evoluat: Grahovac - Mitici, Vişa, Munteanu, Ţigănaşu - Dedu, Creţu, L. Mihai, Bădic - Marquinho, Veraja.

Următorul meci amical, ieşenii îl vor susţine marţi, în compania formaţiei cehe FC Slovacko.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cfrclujole
cfrclujole  •  09 Iulie 2014, 15:07

Bine CFR! Mai este unul cu Gaz si apoi preliminariile EL! Bafta!

ortega
ortega  •  07 Iulie 2014, 18:37

Văd că Iașiul are un Țigănaș în teren și un țygănoi-garoy pe bancă ... Dacă-l mai punem și pe ăla din conducere , cu anaconda în chiloți , trebuie să adăugăm un nou sinonim în Dicționarul de Sinonime pentru țziganie ...CSMS Iași ...

elsopotyi
elsopotyi  •  07 Iulie 2014, 11:25

bravo draga kolozsvar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează