FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Costel Gâlcă anunţă stadiul în care sînt negocierile cu Younes Hamza

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 19:43

Costel Gâlcă şi Cristi Tănase au fost prezenţi la conferinţa de presă de dinaintea partidei din Supercupa României, dintre Steaua şi Astra, care va fi mîine, de la ora 21:00, în direct la Pro tv şi liveTEXT pe GSP.ROAntrenorul Stelei a negat toate zvonurile conform cărora Rusescu ar reveni în Ghencea şi spune că Hamza e imposibil de adus la Steaua.

"Nu vreau să vorbesc acum despre transferuri, vor mai veni jucători la Steaua. Nu s-a vorbit niciodată ca Rusescu să se întoarcă la Steaua, iar Hamza e cam greu de luat din moment ce are o ofertă foarte bună din Qatar, greu de egalat de către noi", a spus Costel Gâlcă.

Costel Gâlcă a mai precizat că se aşteaptă la orice în partida de mîine, chiar şi la lovituri de la 11 metri.

"Vreau să facem un meci excelent şi să cîştigăm. M-am gîndit şi la loviturile de la 11 metri, m-am gîndit la tot, acum să vedem. Nu ştiu dacă voi schimba portarul ca la Mondial, nu m-am gîndit la asta acum", a mai spus Costel Gâlcă.

Şi Cristi Tănase a vorbit la conferinţa de presă şi a recunoscut forţa pe care Astra o are în acest moment, dar se gîndeşte la meciul de mîine ca la unul oarecare.

"Pentru mine şi pentru echipă îmi doresc victoria, să avem un moral cît mai bun. Nu ne-am gîndit că o să fie o revanşă, Astra e o echipă puternică, am simţit-o în finala Cupei. Acum e un meci oarecare pe care vrem să-l cîştigăm", a precizat Cristi Tănase.

Noul căpitan al Stelei este încrezător în echipa sa şi se aşteaptă să cîştige un nou titlu în Liga 1.

"Avem un antrenor nou, care a schimba antrenamentele, atmosfera la echipă este una foarte bună. Sîntem încrezători în forţele noastre că vom cîştiga un nou titlu şi vom ajunge în grupele Champions League", a încheiat Cristi Tănase.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
mbm
mbm  •  11 Iulie 2014, 09:08
Postat de manu71 pe 11 Iulie 2014, 01:46

Galca e baiat finut,nu are curajul sa spuna ca una avb cu ciobanul si alta se intampla acum....dar asta este precum canta la Craiova Rednic:"Ce bine imi pare, ca ai luat teapa".inca o teapa a lui Jiji. Numai cine nu vrea,nu poate sa inteleaga ca ciobanul vargat,vrea doar banutii si in rest nu-l intereseaza nimic.Imi pare rau de Steaua,dar,asa-i in viata,trebuie sa cobori pt a urca,sper ca urcarea sa o facem cu alt patron si alt management

Ciobanul tot cioban, e invatat sa mulga :D

stelistul1
stelistul1  •  11 Iulie 2014, 02:06
Postat de zecs93 pe 11 Iulie 2014, 00:01

Galca: Haideti mah baieti jucati si voi fotbal, nu vrem sa ne facem de kk si in supercupa Tanase: Hai brea nea costele ca doar am pierdut cupa romaniei, nu campionatul Galca: Bai asta era pe vremea lui Reghechampf, eu vreau trofee baietilor Szukala: What my coach ?? Galca: Sorry sorry by supercupe important, championship not avaible :)))))))))))))))))))))))

bine ca razi tu la glumele tale, ca altfel...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Iulie 2014, 01:49

steaua e marea favorita a supercupei, astra nu are nici o sansa, si nici nu va avea, in viitor. de fapt... viitor ? la astra ? ha ha....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează