FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO 3-0

"Aici s-a jucat meciul" » Rednic recunoaște că Falub l-a surclasat tactic: "Rar mi se întâmplă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 13:21

În turul semifinalei Cupei Ligii, Chiajna a reușit surpiza și a învins-o categoric pe Dinamo, 3-0.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a declarat că a fost surprins de modul în care Adrian Falub, tehnicianul ilfovenilor, și-a așezat echipa în teren.

" Chiajna m-a surprins în primul rând prin așezarea tactică. Falub a jucat cu trei fundași centrali și cu trei mijlocași centrali. În plus, cei doi atacanți ai lor au câștigat toate duelurile cu fundașii mei. Aici s-a făcut diferența.

Rar să mă surprindă cineva așa, dar văd că Falub schimbă tactica de la meci la meci. Este al doilea meci în care folosește această tactică. Golurile s-au luat cu mare ușurință, pe greșeli individuale", a spus Rednic la DigiSport.

Citește și: Au fost la pământ! Ce note au luat dinamoviștii după umilința cu Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
deny74
deny74  •  11 Martie 2016, 16:59

Macar Rednic are bunul simt sa recunoasca ca a gresit,altii se cred mari antrenori si dau vina pe altcineva mereu.Ma refer la aia care se distreaza pe manele

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Martie 2016, 16:46
Postat de chronic pe 11 Martie 2016, 15:36

2 goluri sunt imparabile. Deci ce treaba are portarul?

In opinia unora, de vina e portarul pentru devierile cu capul facute din coltul scurt catre coltul lung, de langa visatorul Marc! Adica exact fazele pentru care portarul nu poate face decat sa se roage ca adversarii sa rateze!

plischi
plischi  •  11 Martie 2016, 16:38
Postat de romioramirez pe 11 Martie 2016, 15:49

Din pacate acest "mare"site de sport nu scrie nici un rand despre moartea marei noastre campioane Iolanda Balas Soeter!!RIP doamna scumpa!!

DUMNEZEU S-O IERTE! voi bea un pahar de vin in memoria ei. ne-am nascut in aceeasi zi, luna, an. a fost - si si din aceasta cauza - sportiva pe care am iubit-o cel mai mult.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează