FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FINALA

Ca la noi, la nimeni! LPF a mutat pentru a doua oară finala Cupei Ligii » Nu se mai joacă la Giurgiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 14:59

Finala Cupei Ligii dintre Steaua şi Pandurii trebuia să se dispute la Giurgiu, însă oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au revenit asupra deciziei și au hotărît ca meciul să se dispute pînă la urmă pe Arena Națională.

Problemele pe care Steaua le are cu suporterii nu i-au speriat pe cei de la LPF, care au decis în cele din urmă să aducă finala de pe 20 mai la București.

Inițial, aceștia mutaseră meciul la Giurgiu pe motiv că nu erau siguri că își acoperă cheltuielile cu organizarea pe cel mai frumos stadion al țării.

"Închirierea completă a stadionului pentru un astfel de meci ar costa în jur de 50.000 de euro, o sumă pe care organizatorii partidei nu şi-ar scoate-o din vînzarea de bilete, mai ales că fanii Stelei au părăsit echipa", declara o sursă a ziarului.

"Mai presus de toate, și LPF, și Adeplast au pus și pun pe primul plan parteneriatul cu iubitorii de fotbal din țara noastră. Tocmai de aceea, venind în întîmpinarea numeroaselor semnale primite din partea fanilor, atît LPF , cît si Adeplast au decis ca finala competiției, progamată in ziua de miercuri , 20 mai, să se desfășoare pe Arena Națională, principala scenă a fotbalului romănesc. O competiție de elită este întotdeauna receptivă la cererea spectatorilor", a anunțat LPF pe site-ul oficial. 

Steaua şi Pandurii, cele două echipe calificate în finală, vor lupta şi pentru o miză financiară importantă: 265.000 de euro.

Citește și:

Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (28)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Mai 2015, 16:15

iar arbitru trebuie adus ori Coltescu ori Tudor. ca sa fie clara treaba pana la final.

wrestler
wrestler  •  01 Mai 2015, 15:53
Postat de eventulroute25 pe 01 Mai 2015, 15:30

Lali Sezarica este omul platit din banii publici furrati de primarulcoruptinfractor Daniel Florea din Tg Mures. Singura echipa din lume pt ca un Partid Politic a cumparat prin coruptie din banii publici un loc in liga a IIa de la Unirea Sannicolau Mare. Singura echipa din lume finantata POLITIC INTEGRAL DIN BANI PUBLICI PRIN INFRACTIUNE SI ABUZ IN SERVCIU. Peste 300 de ani de puscarie cer procurorii pt lotul de corupti din Tg Mures.

hotii din LPF si FRF la insistenta lui Argaseala si Becali Ghiorghie au mutat la ei acasa finala!!! rusineee Hotiii !! Huooooooo!!

xnread
xnread  •  01 Mai 2015, 16:13
Postat de mitroi2008 pe 01 Mai 2015, 15:58

:))) pana la urma, nu se mai disputa!

...si care ar fi gruparea invingatoare gratie piesei de mobilier clorofil?!;)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează