FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII 3-0

Cîștigarea Cupei Ligii îi miră pe foștii jucători ai Stelei: "Pentru mine e o surpriză!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 22:07

Steaua a cîștigat primul trofeu al anului, Cupa Ligii, după un 3-0 sec în fața Pandurilor din Tîrgu Jiu. Golurile au fost marcate de Iancu, Chipciu și Țucudean.

Basarab Panduru, fostul fotbalist al roș-albaștrilor, s-a arătat surprins de rezultatul în favoarea campioanei și de jocul dezamăgitor al gorjenilor.

"Pentru mine e o mare surpriză. Nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Echipa Pandurilor m-a surprins cu jocul lor slab", a spus Panduru la Dolcesport.

Selecționerul Anghel Iordănescu a comentat și el victoria formației lui Gâlcă: "Pentru Steaua e primul trofeu, ceea ce înseamnă că i se va ridica moralul pentru meciurile din campionat".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
tardelli
tardelli  •  20 Mai 2015, 22:49

Cum sa te bucuri in halul asta ca ai castigat Cupa Ligii?!! Mare branza...Cupa Romaniei era totusi altceva,o intrecere de traditie. Steaua e la doi pasi de cea mai rusinoasa prestatie intr-un campionat...Sa piarda titlul in fata unei nou promovate[ar fi un record istoric] Spun rusinoasa dupa cele vreo 15 puncte avans avute la finalul turului in fata ASA-ului. Daca in retur ar fi jucat o echipa alcatuita din fostele glorii ce inca nu au ...burta,gen Belodedici...s-ar fi castigat titlul la pas:)))

acid2006
acid2006  •  20 Mai 2015, 22:45
Postat de mircea1957 pe 20 Mai 2015, 22:37

Pentru toti este o surpriza. FCSB, fara parmales, asa cum comenta crainicul, care amintea de palmaresul altei echipe de fapt, a luat al 6-7-lea trofeu. o cupa a ligii nou inventata, ca sa ia si FCSB ceva. Off-side clar in minutul 3, si de aici s-a rupt totul. Cadou din partea FRF la FCSB.

Ar trebui sa fi culcat la ora asta...trebuie sa iti inveti organismul cu matineul....

1035504319811062
Romeo Daniel  •  20 Mai 2015, 22:44

Felicitari:Latovlevici,Neagu,Luchin si Breveld !!! Primii doi de departe cei mai buni de pe teren !!! Sper ca Galca sau cine va antrena Steaua din sezonul viitor sa realizeze ca NEAGU este 2-3 clase peste 'expiratul' de Prepelita !!! Sper ca Neagu sa fie inchizatorul titular al Stelei indifferent de cine va antrena.Pacat ca Lato nu a fost folosit mai mult,a aratat ca este cel mai bun fundas de banda din Romania !! Sper ca si Chipciu sa-si revina pentru ca de 6 luni este cel mai slab jucator din teren !!! Poate daca va fi jucat in banda stanga(acolo unde sa afirmat)va da un randament mai bun...Tanase trebuie lasat sa plece,dar unde sa plece ? Tosca este un tinar de viitor dar pentru postul de fundas central se cere mai mult si pot spune ca Luchin sau Tamas este in momentul de fata peste el...in incheiere pot sa remark la Pandurii un fotbalist(Radut)foarte ethnic si cred ca Steaua sa grabit cand a renuntat la el.Nu avem in lot jucator cu tehnicitatea lui !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează