FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Dennis Man poartă un număr cu greutate la Steaua: "Sunt conștient de asta" » Ce a spus după debutul sub comanda lui Reghe

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 22:36

Dennis Man a început partida de la Botoșani din Cupa Ligii ca titular și n-a făcut deloc un meci rău în victoria echipei sale cu 2-0. Fotbalistul de 17 ani a vorbit despre numărul 7 pe care l-a primit la Steaua și despre cum a fost debutul său de astăzi.

"Am fost foarte emoținonat. Nu mă așteptam să joc azi, dar când am aflat că sunt titular am fost foarte fericit. Încerc să mă antrenez cât mai bine și să dau și mai mult.

Azi am aflat că sunt titular. Antrenamentele au o intensitate mai mare, dar mă voi obișnui pentru ca antrenorii să fie mulțumiți de mine. Reghecampf mi-a dat mai multe sfaturi și le-am ascultat. Într-adevăr a fost presiune, dar am încercat s-o gestionez cât mai bine. 

Nu am cerut eu numărul, dar mă bucur foarte mult că port acest număr, sunt conștient că e un număr greu și sper să nu dezamăgesc", a declarat Dennis Man la Dolcesport.

Cel mai cunoscut număr 7 al Stelei de-a lungul istoriei este Marius Lăcătuș, iar ultimul jucător care a avut acest număr înaintea lui Dennis Man a fost Alexandru Chipciu, care s-a transferat la Anderlecht.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
bigdeal
bigdeal  •  09 Septembrie 2016, 11:54
Postat de catalynn pe 09 Septembrie 2016, 07:15

Nici macar tingare nu e, era bine, macar stiam o treaba si nu ne mai faceam de ras cu el ... E doar un hodorog decrepit, vai mama lui, noroc ca au inventat americanii Section 8 ca altfel murea de foame pe sub vreun pod dar asa e mare milionar cica. Cand apare pe la articolele despre tenis este cel care isi zice WowMasha (in trecut Bosfor) diferenta e ca acolo nu mai e mare magnat niuiorchez ca la articolele despre FCSB ci banker elvetian. Mare ti-e grandina !

Merge bine afacerea?

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Septembrie 2016, 10:07

Denis Man a debutat la Steaua. Trebuia sa aiba un tricou cu numar. A primit un numar purtat de Lacatus sau Chipciu. Punct. Restul nu are importanta. Man a implinit 18 ani recent, este foarte tinar, Steaua l-a luat pentru ceea ce a realizat, aproape 20 de goluri in campionatul trecut si citeva etape, anul asta. El nu poate acum sa fie golgheterul care ar putea sa o scoata pe Steaua, in Europa. Dar are calitati. pina acum Reghencamp a distrus orice tanar care a venit la Steaua,( Iancu, Valceanu,Mihalcea, Gradinaru,etc) Nu stiu ce va fi cu Denis, dar nu e cazul ca miticii bucuresteni sa-l jigneasca de cum a aparut pe foaia de joc. Este un tanar care promite, dar nu sint sigur ca Steaua e locul unde poate sa creasca. Ii doresc mult noroc lui Denis Man

bakunin
bakunin  •  09 Septembrie 2016, 08:49
Postat de satyricon pe 09 Septembrie 2016, 08:48

***

E una din zecile de clone ale lui tibilache33

Vezi toate comentariile (17)
Comentează