FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

Doi la cuţit, şapte în vacanţă » Steaua a ajuns la Iaşi fără 9 fotbalişti importanţi. Echipa probabilă cu CSMS Iaşi

Chipciu s-a accidentat la meciul cu Dinamo din mai 2013 și a stat departe de gazon 5 luni de zile
Chipciu s-a accidentat la meciul cu Dinamo din mai 2013 și a stat departe de gazon 5 luni de zile

Articol de , - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 00:21

Alex Chipciu şi Filip s-au operat, iar Gâlcă a decis să-i trimită în vacanţă mai devreme pe o parte dintre jucători.

Steaua ar fi dorit ca partida din Cupa Ligii, cu CSMS Iaşi, programată în deplasare, să fie amînată, însă acest lucru nu s-a întîmplat. Cu toate acestea, antrenorul Costel Gâlcă a decis să menajeze o parte dintre fotbaliştii importanţi, deşi într-o primă fază steliştii anunţaseră că merg cu echipa bună la Iaşi.

În aceste condiţii, tehnicianul i-a trimis deja în vacanţă pe Arlauskis, Varela, Prepeliţă, Adi Popa, Cristi Tănase, Stanciu şi Keşeru. Aceştia li se adaugă lui Alex Chipciu şi Lucian Filip, care ieri au fost operaţi.

Chipciu şi Filip ratează pregătirea
Amîndoi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale pentru extragerea şuruburilor de la nivelul gambelor drepte. Fundaşul stînga, în plus faţă de colegul său, a mai avut nevoie şi de o corectare chirurgicală a monturilor de la talpa dreaptă.

În cazul lui Chipciu perioada de recuperare e estimată la o lună de zile, iar în ceea ce-l priveşte pe Filip, refacerea va dura de două ori mai mult. În aceste condiţii, amîndoi vor rata sigur prima parte a perioadei de pregătire, cînd Steaua va susţine un cantonament în Spania şi unul în Antalya.

Pentru a completa lotul, Gâlcă a fost nevoit să convoace pentru meciul cu moldovenii lui Nicolo Napoli trei juniori. Mijlocaşii Pham Huy şi Vîlceanu şi atacantul Măcriş au făcut deplasarea în Copou. Acolo a ajuns şi Gabi Matei, fotbalist care în acest sezon a mai evoluat doar într-un singur meci, tot împotriva ieşenilor, pe 28 octombrie, în Cupa României.

4 fotbalişti de la Steaua s-au operat în ultimele două luni de zile: Chipciu, Filip, Rusescu şi Iancu

Cum ar putea arăta Steaua la Iaşi:
Cojocaru - Papp, Luchin, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Breeveld - Vîlceanu, Sînmărtean, Pîrvulescu - Rusescu
Rezerve: Niţă, Rîpă, Toşca, G. Matei, I. Neagu, Pham, Măcriş

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Argăseală la Europa FM
În cadrul ultimei emisiuni din actuala stagiune, luni, de la ora 21:00, directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, îl va avea ca invitat la Europa FM, în cadrul emisiunii Tribuna Zero, pe actualul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală. Suporterii roş-albaştrilor şi nu numai sînt aşteptaţi să sune la numărul de telefon 0372069599 pentru a intra în dialog cu oficialul formaţiei din Ghencea. Toate problemele cu sigla, dar şi posibile plecări şi veniri, vor fi clarificate în emisiunea de mîine seară.

Au petrecut după eliminare
Vineri seară, Costel Gâlcă şi-a invitat jucătorii, alături de soţii sau iubite, la un restaurant din Bucureşti. La eveniment a fost prezent preşedintele Valeriu Argăseală, alături de soţie, dar şi preşedintele onorific al Stelei, Viorel Păunescu. Primii care au plecat, după doar 30 de minute, au fost Keşeru, Sînmărtean, Stanciu şi Popa.

Săgeţi de la rivală
Preşedintele celor de la Astra, Narcis Răducan, a trimis săgeţi către stelişti după ratarea calificării în primăvara Europa League: "Grupa Stelei a fost mai slabă, iar faptul că Dinamo Kiev a învins la Bucureşti nu este o surpriză pentru mine. Steaua nu s-a calificat, din păcate, şi acest lucru accentuează problemele din fotbalul românesc. Mă aşteptam la mai multe de la Steaua, ţinînd cont şi de grupa pe care a avut-o".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
andrei.f
andrei.f  •  14 Decembrie 2014, 13:30

Echipa securistului a început şi a terminat cu un 1-5. Ce să mai spui ? Vai de curul lor !

mmaral97
mmaral97  •  14 Decembrie 2014, 13:08
Postat de p56p pe 14 Decembrie 2014, 09:57

Asa cred unii obsedati. De fapt, Steaua e "chior in tara orbilor". Toti prostalaii se reped s-o critice scotand-o din contextul valorii fotbalului romanesc. Gandire ingusta si lipsa totala de obiectivitate. Echipele voastre ne fac sa ne mandrim cu ele pe plan european? Nu cumva beneficiaza si ele de punctele, asa putine cum sunt, aduse de Steaua an de an? Putine, ca atata poate cu lotul pe care il are.

Cu ce draqu te mandresti, ba in Europa, ca sunteti ciuca batailor ? Ati facut Romania de ras, loserilor !

thedronius
thedronius  •  14 Decembrie 2014, 11:43

Deci Arlauskis a plecat in vacanta, nu? Pai nu era vorba ca se negociaza cu el? Ca mai e timp pana se incheie anul? Sau cum era? Profesionistii unde erau. prafu' se alege si de echipa asta. Si mai scriu articole desteptii astia de la ghesepe ca avem sanse la 2 echipe in preliminarii UCL. Pai pentru ce sa trimitem doua echipe daca noi nu stim sa fie 4-5 echipe care pot juca la anul in Europa?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează