FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO

Flavius Stoican: "Menirea unui antrenor e să facă o echipă, nu să plîngă după un jucător sau altul"

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 23:40

Antrenorul "cîinilor", Flaviu Stoican, a lăudat evoluţia lui Valentin Lazăr la finalul meciului cîştigat cu Concordia din Cupa Ligii, 1-3, dar a vorbit şi despre plecările lui Rus şi Bălgrădean."Sînt mulţumit. Am întîlnit astăzi o echipă care ne-a pus probleme în prima repriză. Am jucat şi pe gazon sintetic, dar nu aş vrea să ne găsim scuze. Sînt bucuros că am întors rezultatul. A fost o partida foarte frumoasă, cu doi jucători în zi de graţie, Lazăr şi Rotariu. Sper ca Valentin să continue evoluţiile bune", a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul "roş-albilor" a vorbit şi despre plecările lui Laurenţiu Rus şi Cristi Bălgrădean. "Conducerea a hotărît să renunţe la ei din cauza salariilor. Normal că ar fi fost mai bine să-i am la echipă, dar asta e, menirea unui antrenor e să facă o echipă, nu să plîngă după un jucător sau altul", a mai precizat antrenorul "cîinilor".

Alte declaraţii:
"Am avut puţine emoţii la început, dar am reuşit să trec peste ele. Mă bucur că am cîştigat. Astăzi la şedinţa tehnică mi-a spus mister că voi fi noul căpitan în viitorul sezon. M-a luat puţin prin surprindere, dar m-am adaptat. Cred că ne-am adaptat puţin greu la acest teren sintetic, dar e bine că am reuşit să învingem Chiajna. Sperăm să cîştigăm campionatul, dar luăm meci cu meci şi vedem la sfîrşit. Golul îl dedic familiei mele, prietenei mele şi prietenilor mei", a spus şi Valentin Lazăr.

"Ne-am dorit foarte mult să începem cu dreptul. Merităm această victorie. Situaţia e destul de grea. Orice ban e binevenit pentru noi. Ne dorim să ajungem în finală şi să o cîştigăm. Trofeul ar sta bine la noi în vitrină. Ne-am acomodat la terenul sintetic pe care am jucat, mingea mergea ceva mai repede, dar a fost bine. Ne pare tare rău pentru plecarea lui Rus şi Bălgrădean. Noi trebuie să le suplinim lipsa şi să arătăm că avem valoare. Marc a avut un debut nefericit. I-am transmis după gol că vom face tot ce ne stă în putinţă să cîştigăm pentru el. Mi-a zis că mingea i-a alunecat şi de aceea a scăpat-o în poartă. La titlu încă nu ne putem gîndi. Nici n-a început campionatul", a încheiat Bărboianu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  22 Iulie 2014, 16:47

stai sa te vad dupa primele infrangeri si dupa primele suspendari,accidentari, sa te vad atunci daca o sa urli ca la luna

bamse1901
bamse1901  •  22 Iulie 2014, 09:57

poate ca i dreptate Flavius, dar trebuie sa ai si ceva jucatori in echipa, norocul nostru e ca avem tinerii care vin din urma

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Iulie 2014, 08:42
Postat de stelistulbrasov pe 22 Iulie 2014, 08:38

Fruntasul sekkukurist unikobiankokakakakaavebiankoakkakakaslugalekului respira....a primit ordin de la maiorul eftimie gelutu sa mai agite spiritele pe aici pana il mai vand si pe matei.....urmeaza lazar,rotariu etc si se mai gaseste pe acolo....apoi potopul...

valahule, gata, ai muls o3le, i-ai raportat ciobanului de la poarta alba cantitatea pe cap de owina, la cat esti de diliu cred ca ai muls si berbecii sa depasesti norma :)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează