FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

FOTO » Dinamoviștii au luat foc la finalul meciului: "Andone, du-te, bă, la Steaua și lasă-ne!"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor) +4   FOTO
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2016 23:19

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii după ce a învins cu 2-1 pe FC Voluntari, însă la finalul meciului au existat câteva momente tensionate.

Ioan Andone a fost huiduit de fanii care se aflau la tribuna zero: "Du-te, bă, la Steaua și lasă-ne! Vorbești mai frumos de ei decât de noi".

Tehnicianul lui Dinamo le-a arătat obrazul și ei au replicat: "Ce ne arăți obrazul? Noi ar trebui să facem asta la cum vorbești de Steaua!". Andone a părăsit zona băncilor de rezerve dând dezaprobator din cap și s-a îndreptat spre vestiare.

Reacția nervoasă a suporterilor dinamoviști vine în urma mai multor declarații date de Andone la adresa Stelei. Citește-le mai jos pe 5 dintre acestea:

TOP 5 DECLARAȚII ALE LUI ANDONE 

  1. "Îmi e frică de Steaua dacă joacă în grupele Champions League. Ce entuziasm va fi! Te omoară, vin 50.000 la stadion, plus că fiecare jucător vrea la Steaua, că să joace în Champions League. E pericol mult mai mare dacă intră în Liga decât dacă sunt eliminaţi";
  2. "Dacă o să am bilet, o să merg la meci, dar trebuie să vedem dacă mai sunt bilete.... Dacă le vinde Gigi pe toate și nu ne lasă și nouă la Dinamo, o să stăm și-o să ne uităm la televizor! Steaua are șanse în fața lui City și trebuie să creadă";
  3. "Bravo Stelei! Este o rază de speranță în fotbalul românesc pentru că avem reprezentare în Europa!";
  4. "M-aș bucura foarte mult ca Steaua să investească în jucători, ar fi bine pentru fotbalul românesc. Atunci, și Dinamo este obligată să investească. Când cineva ridică standardele și tu trebuie să te ridici la același nivel";
  5. "Sper să prindă o zi de excepție steliștii din atac, pentru că atunci vom discuta altfel despre meciul retur. Chiar dacă dau peste un adversar greu, eu cred că se poate. Nu trebuie să le fie frică, să-și joace șansa."

Dinamo va juca în "optimi" cu Astra, la Giurgiu.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (118)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 August 2016, 20:24
Postat de geo.b. pe 12 August 2016, 09:18

Andone a declarat inca de la inceput obiectivele si nu a spus vreo data ca vrea locul doi.Dar sunt uni care li se pare anormal,sa fi respectuos,iar Andone are un respect tipic Ardelenesc,pe care uni nu-l inteleg.

:))))))0 ESTI SIMPATIC RAU..RESPECT ARDELENESC SUNA CAM ASA..UMIL SI PARSIV CAND ARE NEVOIE SI TRADATOR SI INGAMFAT..CAND ARE OCAZIA.. *** CU RESPECTUL VOSTRU..ISTORIA ROMANIEI VA DA PESTE NAS

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 August 2016, 20:14
Postat de Gigi Forro pe 12 August 2016, 16:10

Desteptii de suporteri dinamovisti nu au inteles talcul laudelor lui Andone la adresa Stelei...??, defapt el prin ce a spus despre Steaua , vrea sa forteze mana lui Negoita sa facă noi transferuri sa întărească echipa , dar " desteptii " de suporteri dinamovisti au inteles tocmai pe dos....halal suporteri...???

ESTI DE RASUL CURCILOR..PAROL.. :)))))) SA ISI PUNA SUPORTERII IN CAP PT A O LUA DUPA COLT..NEA PIANISTULE FA BRE SI MATA TRANSFERURI.. IN BIROU SAU LA SEMNAREA CONTRACTULUI NU ERA MAI SIMPLU SA O FACA? BINE CA INTELEGETI VOI..UNI..SPILUL..NOI ASTIA MAI PROSTUTI II SPUNEM ..*** NEA ALONE..ESTI CEL MAI LINGAU LA ADRESA .. *** DIN TOATA ISTORIA LUI DINAMO..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1050055885043121
Gigi Forro  •  12 August 2016, 16:10

Desteptii de suporteri dinamovisti nu au inteles talcul laudelor lui Andone la adresa Stelei...??, defapt el prin ce a spus despre Steaua , vrea sa forteze mana lui Negoita sa facă noi transferuri sa întărească echipa , dar " desteptii " de suporteri dinamovisti au inteles tocmai pe dos....halal suporteri...???

Vezi toate comentariile (118)
Comentează