FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CUPA LIGII

FOTO Duelul mesajelor dintre cele două galerii » Cum i-au ironizat steliștii pe cei din PCH

FOTO: Vlad Nedelea / Gazeta Sporturilor +6   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 20:02

Aproximativ 20.000 de oameni asistă la derby-ul din returul semifinalelor Cupei Ligii dintre Steaua și Dinamo. 

Cele două galerii s-au prezentat într-un număr consistent astăzi, atât PCH, cât și Peluza Roș-Albastră afișând anumite mesaje înainte de startul primei reprize.

"Poti să-ti schimbi soția, orientarea politică, religia, dar niciodată, niciodată nu poti să-ți schimbi echipa de fotbal cu care ții", a fost mesajul galeriei dinamoviste, care l-a parafrazat pe fostul mare fotbalist Eric Cantona.

De partea cealaltă, roș-albaștrii au răspuns cu două mesaje ironice: "Ați veniți cu mărțișoare / Să faceți bani de renovare", cu referire la situația stadionului Dinamo, care e în pericol să nu intre în proiectul de modernizare pentru Euro 2020.

"Ultrași închipuiți pe stadioane / Afară doar membri in circumscripții electorale", a fost celălalt mesal al steliștilor, cu referire la posibila implicare a unor membri ai galeriei dinamoviste în structura unor partide politice. 

De asemenea, steliștii au mai afișat un mesaj în legătură cu situația cu care se confruntă în ceea ce privește numele și marca: "Poți înființa zeci de echipe, folosi sute de steme și mii de culori / Un singur lucru nu poți schimba, Steaua suntem noi".

Steaua - Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii se joacă acum. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  01 Martie 2017, 23:59

Pina la urma cu cine a jucat Dinamo?

cristiancelmare
cristiancelmare  •  01 Martie 2017, 23:58

"stelistii"????

1192573327439568
Bogdan Aristantoiu  •  01 Martie 2017, 22:48

Ce titlu de 2 lei...asta de ai scris articolul, esti sigur " impartial". Dinamo i a umilit la toate capitolele, s a vazut din avion! Dar ...asa sunteti voi ziaristii..." Ïmpartiali". Rusine...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează