FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

FOTO Reghecampf și-a ieșit din minți la conferința de presă! Ce l-a enervat atât de tare: ”Luați ăsta de aici!”

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 01:43

Laurențiu Reghecampf a fost destul de tensionat după meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii cu FC Botoșani, deși a învins echipa locală cu 2-0.

"Vă rog frumos să nu mai puneți ăsta aici că e prea urât. Luați-l de aici", așa și-a început antrenorul Stelei conferința de presă de la finalul jocului câștigat cu Botoșani, moment în care a luat programul de meci și l-a întors pe partea cealaltă.

Întrebat dacă îl deranjează programul de meci, antrenorul Stelei a spus că nu: "Nu mă deranjează programul de meci, mă deranjează titlul și declarațiile răutăcioase dinaintea meciului. Cred că Steaua trebuie respectată și trebuie să ai bun simț atunci când faci declarații la adresa echipei noastre. Este o diferență foarte mare și daca nu vreți să recunoașteți acest lucru, o să aveți mereu această surpriză ca în această seară. Este o diferență de valoare foarte mare și merităm respect".

program

”Și ce să-i fac lui Reghecampf? Ce să-i spun! Eu în momentul de față nu am spus nimic de Steaua și nu am pronunțat cuvântul Steaua. Acele declarații au fost adresate pentru alții, nu pentru Steaua. Domnul Reghecampf ne face nouă programul de meci și ce să scriem în el? Să facă programul de meci la el la Steaua” Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

Antrenorul Stelei a vorbit apoi și despre gestul lui Leo Grozavu de după eliminarea roș-albaștrilor din Liga Campionilor de Manchester City, când a venit cu un borcan de murături și a spus că ”asta reprezintă fotbalul românesc, niște murături”.

”Eu întotdeauna am respectat adversarul și oamenii cu care jucăm și mă deranjează anumite comentarii. Atâta timp cât îți faci jucătorii castraveți murați, astea sunt rezultatele pe care le primești. Mi se pare foarte urât", a declarat Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
10202925648180625
Eugen Qy  •  09 Septembrie 2016, 15:28
Postat de cpt.ahab pe 09 Septembrie 2016, 10:15

Doamna impresar se ocupa de transferuri, o fi iesit foarte obosita de la negocierile cu Gnohere, n-are timp de Laurentiu!

pai cum sa nu iasa obosita ca ala e cat tramvailu 14 ! Oricum nici madam Palmiera nu e chiar o novice !!! La cate echipe , se spune, a insirat ea !!!

1694883147460487
Ioan Bratu  •  09 Septembrie 2016, 14:23

Revin, Prodanca are nevoie de o sera de castraveti, se pare castaviciorul ta nu mai face fata

1694883147460487
Ioan Bratu  •  09 Septembrie 2016, 14:07

Comentarile tale sunt ale uni om de mahala, ale, unui slugoi, fiindca acolo undei ai fost nu ai dovedi-to, dar sunt convins ca nici aici nu vei dovedi.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează