FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu cere răbdare pentru ca Dinamo să redevină o echipă puternică:"Este nevoie de un an pentru ca echipa să se redreseze"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 15:42

Ionel Dănciulescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului din Cupa Ligii, cu U Cluj, şi a vorbit despre situaţia echipei şi despre viitorul băncii tehnice a "cîinilor".

"Nu este o perioadă uşoară pentru noi. Sîntem în insolvenţă, nu avem o poziţie bună în clasament, dar avem speranţe că totul se va remedia.

La Dinamo este nevoie de cel puţin un an pentru ca echipa să se redreseze. Nu se poate face performanţă în cîteva luni. E nevoie de constanţă şi de investiţii. Orice antrenor are nevoie de timp şi după aceea pot să îi ceri performanţe.

Eu nu am de gînd să rămîn pe banca lui Dinamo, am vrut doar să ajut echipa într-un moment dificil. E nevoie de alt antrenor şi mi-ar plăcea să fie Claudiu Niculescu, dar nu depinde de mine. Ar merita o şansă după cîte a făcut pentru echipă", a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit Mediafax.

Meciul Dinamo - U Cluj se va disputa sîmbătă 14 decembrie, ora 20:00, în direct pe LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
livyou86
livyou86  •  13 Decembrie 2014, 03:56

Cred ca antrenorul este ultima noastra problema acum. Iar ca echipa sa se redreseze ne trebuie jucatori, nu timp. Ne trebuie aparare, de la 0 ca nu e niciun jucator de Dinamo in compartimentul defensiv in momentul asta. Ne mai trebuie 2 mijlocasi si un varf. Si apoi putem vorbi de pozitii in clasament si de antrenori. Ca poti sa l aduci si pe Guardiola ca din Adi Popa 2, Matei, Boubacar, Cordos si altii nu poate sa scoata fotbalisti.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 01:17

FORZA N@D FOR EVER !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 20:44
Postat de nicu.rares pe 12 Decembrie 2014, 17:01

Imi permit sa fac si o gluma in legatura cu esecul 5telei de aseara: Cica care este diferenta dintre Ebola si Steaua ? Ebola reprezinta o amenintare in Europa =))))))))))

.))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close