FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII 1-3 (ÎN TUR 1-2)

Mihai Teja îi cere timp lui Ionuţ Negoiţă: ”E vina mea, dar sper să existe răbdare”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 20:59

Mihai Teja, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit despre ratarea calificării în finala Cupei Ligii, după 1-2 şi 1-3 cu Pandurii.

"Era un meci important, pentru că puteam juca finala Cupei Ligii. Le cer scuze suporterilor, pentru că n-am putut să le aducem o bucurie. Jocul greşeala aşteaptă. Cred că prima repriză a fost echilibrat. Totul s-a dezechilibrat la penalty şi nu am mai avut ce face, a trebuit să risc.

Responsabilitatea e a mea, e vina mea. Am încredere în aceşti băieţi şi vreau să mergem mai departe, să dăm totul pentru campionat. Dumneavoastră n-aţi văzut de ce n-au jucat anumiţi jucători? Se fac greşeli mari în continuare. Sper să existe răbdare, pentru că sîntem abia la început de drum", a spus Mihai Teja la DolceSport.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (94)
loritzu
loritzu  •  11 Martie 2015, 10:16
Postat de agentul0007 pe 11 Martie 2015, 09:58

trebuie sa joace cateva meciuri cu aceasi jucatori sa se formeze echipa

Corect, asta e si parerea mea, trebuie cristalizata o formula constanta de schipa, sa joace cu ea pana la finalul campionatului(sa aduca totusi un fundas dreapta decent daca nu chiar bun :) ) si dupa ce se creaza automatismele de joc, vom arata altfel. Asta una la mana, a doua la mana, Teja(impreuna cu Danciu si Marius) trebuie sa lucreze la atitudine, tb invatati sa nu mai joace cu frica/trac, sa intre cu tupeu si sa traga de ei pana la finalul meciului.Ce-am vz aseara a aratat o echipa fricoasa, le era teama sa faca o patrundere, sa dea o pasa (majoritatea pasau la alibi doar sa nu greseasca), faulturi inutile, etc. Ori aici chiar o chestiune unde se vede influenta si mana antrenorului.

agentul0007
agentul0007  •  11 Martie 2015, 09:58

trebuie sa joace cateva meciuri cu aceasi jucatori sa se formeze echipa

vlad57
vlad57  •  11 Martie 2015, 09:36

Exista la Dinamo, inca de pe vremea lui Borcea cu faimosul " lasati-ne sa ne pregatim pentru CL" o ruptura uriasa intre vorbe ( cainii rosii, vrem pe locul 2, vom juca finala cupei ligii si multe multe altele) si fapte ( nu campionat, nu cupe, nu nimic). Mai multa retinere in declaratii nu ar strica. Mai mult bun simt, realism si... profesionalism. Ce se intampla in ultimii cinci ani la Dinamo este un amatorism de cea mai proasta factura. De la patron pana la ultimul om din club. Un an, chiar doi ar trebui constructie fara ambitii imbecile de CL si altele. cu obiective clare, rulare jucatori pana se gaseste un lot bun. Momentan e haos si incompetenta. Teja nu arata ca ar fi constru

Vezi toate comentariile (94)
Comentează