FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII 1-3

Mihai Teja out, revine Flavius Stoican? » Antrenorul de la Dinamo e aproape de demitere

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:24

Mihai Teja ar putea să-şi ia "adio" astăzi de la jucători, discutîndu-se de mai multe ori în ultima perioadă despre renunţarea la serviciile sale.

Şefii sînt nemulţumiţi de situaţia de la echipă, iar tehnicianul este primul arătat cu degetul, luîndu-se în calcul demiterea lui. Dacă se va materializa astăzi divorţul, favorit să preia Dinamo este Flavius Stoican, cel cu care s-a început campionatul!

Pe lista roş-albilor mai sînt şi alţi antrenori, precum Adrian Mihalcea (Berceni), Bogdan Stelea sau Petre Grigoraş, ultimii doi liberi de contract.

Cum s-a apărat Teja după eşec:
- "Îmi cer scuze în faţa suporterilor că nu le-am adus o finală. Pandurii a fost puternică. Jocul greşeala a aşteptat, după o primă repriză echilibrată"
- "Penalty-ul ne-a dezechilibrat, după trebuia să risc. Foarte multe erori personale, nu mai dau nume acum. E vina şi responsabilitatea mea. Am încredere în băieţi, vreau să mergem mai departe, să dăm tot ceea ce e mai bun pentru campionat. Sper ca lucrurile să revină la normal"
- "Dezamăgirea e imensă, dar trebuie să mergem înainte. Încercăm să formăm o echipă competitivă, sîntem încă la început de drum. Mai avem nevoie de timp"
- "S-au făcut greşeli la Tîrgu Mureş, de aceea unii au fost în tribună"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (133)
oanamichelle
oanamichelle  •  12 Martie 2015, 17:50
Postat de pierdeitalia pe 11 Martie 2015, 20:59

sa vina reghenkampf...

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

pierdeitalia
pierdeitalia  •  11 Martie 2015, 20:59

sa vina reghenkampf...

robert1205
robert1205  •  11 Martie 2015, 20:11

Petre Grigoras este cel mai bun acum. TEJA trebuia lasat pana la vara. Pacat ca nu se cristalizeaza un 11 titular,prea multe schimbari si improvizatii de la un joc la altul.FAY e praf cu Pandurii si Barboianu vezi jocul cu ASA.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează