FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO 2-5

Reacție vehementă a lui Șumudică după decesul lui Prodan: "Suntem niște incompetenți! O țară de jigodii! Să vă spun ce am pățit și cu băiatul meu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 11:16

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a avut o reacție vehementă după decesul lui Daniel Prodan și a criticat modul în care ambulanța a intervenit.

"E posibil să pleznească inima în el și să vină prima ambulanță după 14 minute?

Niște incompetenți. Suntem o țară de jigodii. Ăștia suntem! Mor oamenii cu zile.

E posibil să vină prima ambulanță fără medic, iar a doua la 22 de minute? Indiferent ce se întâmplă, nu se poate așa ceva. Mori cu zile la 44 de ani. Suntem departe prin tot ceea ce facem.

N-ai văzut și când te duci la medic și unul îți spune că ai hepatită, celălalt altceva și tot așa.

Eu m-am dus odată cu băiatul meu la doctor și avea enterocolită și l-a văzut medicul, că dormise la mă-sa în brațe și avea urechea roșie și i-a zis că are otită. Nu vedeți ce se întâmplă?!", a izbucnit Șumudică la conferința de presă.

Citește și: VIDEO Șumudică DEZLĂNȚUIT la conferință: "Nu poate exista dragoste între mine și galeria dinamovistă! Să vă spun ce m-a deranjat" 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (27)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Noiembrie 2016, 08:31
Postat de Bulzan Stefan pe 18 Noiembrie 2016, 19:18

buna ziua intr-0 tara in care la miez de noapte se hotareste soarta fotbalului romanesc de catre BURLEANU-PONTA -DRAGNEA-care pun in fruntea fotbalului romanesc ca si in toate functiile un KGBIST care nu are nici o valoare ,in afara de HARASO-///iar specialisti in orce domeniu mai ales echipa de aur este pusa la mari umiliri -uni sunt in inchisoare alti nu primesc o oferta de munca pentru a lucra in domeniul in care sut foarte specializati. Eu consider ca PONTA -DRAGNEA -BURLEANU sunt vinovati de moartea omului de aur al generatiei de aur in fotbalul romanesc. Stau si ma intreb ce cauta analfabeti si alienati mintali in societatea romaneasac ca ;-BECALI-PONTA-GITA-DRAGNEA-si alti KGEBISTI. Cand se va trezi acest popor amarit. Osa vina baieti sa ma urmareasca dar o intrebare pentu orice PSD-ist sarac . ,, cum poate ca milionari din furt sa va reprezinte interesele ????. Avem doua posibilitati : Cu ponta si dragnea spre EST ( URSS ) sau cu CIOLOS spre VEST . Sa ajute Dumnezeu acest popor care a suferit destul.

Chemați salvarea stimate domn ! Poate vă pune o prișniță ca să vă scoată din campania electorală ! Trebuie să fii *** ca să folosești un moment care a întristat foarte multă lume, pentru a-ți face cunoscute opțiunile !!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1686525761599040
Mario Durm  •  18 Noiembrie 2016, 23:09

*** degeaba... ca are dreptate Sumudica 100%. Numai un idi0t ar putea sa apere sistemul sanitar din Romania care e realmente dezastruos. Nu o sa intelegeti pana cand nu o sa vi se intample si voua... sunt curios ce o sa simtiti in momentul in care sunati disperati dupa o ambulanta si vi se spune ca nu sunt medici disponibili... Zici Romania, zici Uganda... nicio diferenta. Iar legat de Sumudica... nu il mai injurati, fecesebistilor... ca asa ati facut si cu Alibec sezonul trecut... iar acum o data cu transferul la FCSB, l-ati ridicat la rang de legenda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1294640487233808
Bogdan Mitut  •  18 Noiembrie 2016, 22:01

Bai *** nu vezi ca esti penibil si nu poti sa respiri fara sa-ti dai in petic?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează