FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, TV DIGI SPORT, TV DOLCE SPORT, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf spune cum o poate învinge pe Dinamo și cum vrea să atragă fanii la stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 13:00

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre duelul echipei sale cu Dinamo, din semifinalele Cupei Ligii. 

"Sunt sigur că jucătorii vor fi motivați și vor face un meci bun. Cred că ne putem descurca, avem destui jucători buni. Sunt soluții, nu mă plâng. Sper ca jucătorii să aibă o reacție foarte bună și să o învingă pe Dinamo. Pe mine mă interesează mai mult echipa mea, nu cea a rivalilor", a spus Reghecampf.

Tehnicianul speră că jucătorii săi nu vor mai repeta greșelile din meciul de campionat cu marea rivală și așteaptă finalul sezonului pentru a vedea exact unde se situează Steaua după acest an.

"Trebuie să tratăm fiecare meci în așa fel încât să câștigăm. Am analizat golurile pe care le-am primit la ultimul meci cu Dinamo, am pierdut un meci prea ușor. Au fost acele faze fixe unde ne puteam comporta mult mai bine. Sper ca mâine seară să nu mai repetăm acele greșeli. 

După meciul de mâine seară vom analiza ceea ce s-a întâmplat în acest an și vom lua deciziile cele mai bune pentru echipa noastră. Îmi doresc să câștigăm mâine seară", a concluzionat Laurențiu Reghecampf.

  • Dinamo- Steaua, meci contând pentru semifinalele Cupei Ligii, se va disputa joi, pe Arena Națională, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.RO.

"Surpriza trebuie să o facem noi. Să jucăm mai bine, să atragem lumea la stadion, să luăm campionatul. Încercăm să formăm o echipă, fanii noștri ar trebui să aibă răbdare cu noi" Laurențiu Reghecmapf, despre cum intenționează să atragă suporterii Stelei înapoi la stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
tristan
tristan  •  22 Decembrie 2016, 05:05

daca jucati cu Tudorie, o sa maturati cu Dinamo pe jos!!!:)))

dtdr
dtdr  •  21 Decembrie 2016, 22:12

Ai visat frumos asta noapte. Pacat, dar ziua este altfel. Aveti totusi grija, Dinamo este in Liga 1-a, nu jucati la Mioveni !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Decembrie 2016, 21:46
Postat de danut1971 pe 21 Decembrie 2016, 19:05

si postacii fcsb-isti au disparut de pe site

Si postacii FCD1948Bisti sunt putini. Au umplut bisericile dand acatiste, doar-doar or prinde play-off-ul...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează