FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TÂRGU MUREȘ 3-1

Situație disperată la Timișoara: "Aduce profesorul bani de bere și de pizza"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 22:25

Adrian Neaga a explicat cum a fost posibil ca ACS Poli Timișoara să achite banii pentru închirierea stadionului cu doar câteva ore înainte de meciul din semifinalele Cupei Ligii cu ASA Târgu Mureș (3-1).

Managerul sportiv al timișorenilor susține că echipa are nevoie de banii pentru calificarea în finala Cupei Ligii pentru a încheia campionatul.

"Avem o datorie mai veche față de Consiliul Județean, de când chiria era foarte mare la stadion. În această iarnă s-a făcut un pact pentru a plăti o chirie mult mai mică. N-am avut niciun ban în conturi, noi avem și conturile blocate, nu am avut să plătim.

Am plătit până la urma pentru că ne-a ajutat un băiat din oraș.

Profesorul aduce bani pentru bere, pentru pizza, așa se trăiește la noi, la Timișoara. Noi am înțeles că nu s-au plătit niște bani nici de anul trecut de la Cupa Ligii, iar cu banii pe care i-am primi pentru finală ar trebui să terminăm campionatul.

Banii din televiziuni s-au dus, am avut datorii foarte mari, le-am plătit baieților banii până în luna decembrie. Chiria este 7200 de lei, sperăm să facem rost de chirie și de baremul pentru observatori, ne chinuim de la o zi la alta", a spus Neaga la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  01 Martie 2017, 13:17

Asta pentru ca șmecherii de miliardari de carton genul. .*** și alți nenorociți baga banii în *** DE...politica pentru a putea fura în continuare!Și niște *** care se dau...mari...bănățeni! !!. ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Martie 2017, 11:49

la noi ca la nimeni ,o ajuns Capitala Banatului Timisoara sub cele doua Comune Chiajna si ..Pandele ca nu-mi vine-n minte acum din preajma Bucurestiului ,doar suntem fruncea ,nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează