FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  SELECŢIONER

Unul dintre cei mai doriți selecționeri atacă: "Cei de la FRF sunt complexați! Nu vor antrenor cu personalitate"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 11:55

După plecarea lui Anghel Iordănescu, Mircea Rednic a fost unul dintre antrenorii doriți de lumea fotbalului ca selecționer.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre șansele de a ajunge selecționer și i-a criticat pe cei de la FRF.

"Nu m-a căutat nimeni de la FRF. Ei sunt interesați să aducă un antrenor străin, din declarațiile pe care le-au făcut. Nu știm, poate au discutat și cu alt antrenor.

Dacă aduci antrenor străin, înseamnă că o să îi ceri performanță peste patru ani pentru că va avea nevoie de jumătate de an doar pentru a-i cunoaște pe jucători și pentru a-și impune stilul. Se pierde timp pentru că peste două luni este primul meci oficial. La națională e nevoie de cineva cu experiență.

Cred că este o aversiune față de antrenorii care au trecut pe la Dinamo. Cei de la FRF sunt complexaţi. Poate nu vor antrenori cu personalitate, care să îşi impun punctul de vedere și care cer un proiect. Cei de la FRF merg la alibi. Pun un antrenor străin și zic «bă, noi am pus un antrenor străin pentru că nu am avut rezultate cu antrenorii români»", a spus Rednic la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dinamo100
dinamo100  •  01 Iulie 2016, 15:44

Rednic nu e numit pentru ca el nu stie sa fie diplomat. Oricum, ideea cu antrenorul strain e cam naiva. Ce sa faca antrenorul strain cu Hoban, Pintilii. S. Filip, Alibec... si celelalte "staruri" din lotul Romaniei? Alergam dupa himere in loc sa investim la baza, sa putem si noi sa aducem in fata niste jucatori competitivi in urmatorii ani. Pe termen scurt nu avem nicio sansa.

andrei.33
andrei.33  •  01 Iulie 2016, 15:41
Postat de dinamovist_rau pe 01 Iulie 2016, 14:32

Stii la ce m-am gandit ? Daca doi ani la rand am ocupat locul 4 si urcam in sus asa cum ne asteptam toti in 6 ani putem fi campioni adica in 2022. Eu spun ca nu este rau deloc deci proiectul va da roade . Ti-ai cumparat abonament ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  01 Iulie 2016, 14:54

pai Domnule Rednic dinamovistii nu au loc intr-o gloata de strengari, neterminat1, care sunt alipiti clubului desfiintat de la marginea Bucurestiului. e greu cu ***. eu o sa ma bucur de fiecare insucces al nationalei, asta nu mai e tara, e *** care coordoneaza toate domeniile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează