FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - CHIAJNA 2-1 DUPĂ PRELUNGIRI

VIDEO Chiajna contestă lovitura de pedeapsă acordată Stelei: ”Nu e niciodată penalty”. Nici Muniru nu era convins că a fost

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2016 00:00

Chiajna a acuzat arbitrajul, Crăciunescu și Porumboiu îi dau dreptate, nici măcar Muniru nu era convins că a fost penalty.

Concordia a cerut penalty în prima repriză, n-a primit, în schimb, Steaua a beneficiat de un 11 metri acordat eronat de către arbitrul Marius Avram, în minutul 111, care a decis soarta trofeului.

VIDEO: Vezi AICI faza!

Și după penalty-ul oferit după duelul Serediuc - Muniru, jucătorii Chiajnei l-au acuzat pe "central", dar și la final, după ce-au vizionat faza pe smartphone-uri, chiar pe gazon. Iar foștii arbitri internaționali Porumboiu și Crăciunescu au dat dreptate ilfovenilor.

"Tamaș mi-a recunoscut"

"Concordia a arătat curaj, cred că Steaua n-avea nevoie de ajutorul arbitrului. La Marian Cristescu, în prima repriză, a fost mult mai penalty decât cel acordat adversarilor pe final de meci. Noi ne-am simțit bine fizic, simțeam că putem înscrie și câștiga trofeul, dar din păcate a venit acea fază cu Muniru și cu Serediuc", a spus Marius Pena.

"Tamaș mi-a recunoscut că m-a faultat, am simțit două mâini pe mine și-am căzut", a declarat Marian Cristescu. În minutul 45, fotbalistul Chiajnei a fost ținut în careu de către stelist, iar Ion Crăciunescu a comentat la DigiSport că se impunea penalty!

Ce spune Muniru

Sulley Muniru, cel tamponat de Serediuc la faza din finalul meciului, n-a fost foarte convingător în a-și apăra cauza după fluierul final: "Jucătorul advers m-a atins, asta este, până la urmă. Chiar dacă m-a atins puțin, trebuia să se dea penalty. Și adversarul dacă era în locul meu, ar fi procedat la fel, ar fi căzut. Eu doar mi-am făcut meseria".

"Nu e niciodată penalty la Muniru, în schimb e clar la Tamaș, în prima repriză! Chiajna trebuia să primească 11 metri"
Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

"N-aș fi acordat niciodată penalty la acea fază din finalul meciului. Muniru vine în forță, Serediuc se lasă un pic pe adversar, dar nu-l împiedică în așa fel încât să se dea 11 metri"
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

"Măcar de-am fi ajuns la penalty-uri. Dacă s-a acordat penalty pe final de Cupă, ar fi trebuit să ni se dea și nouă în prima repriză, fiindcă situația a fost asemănătoare"
Emil Săndoi, antrenor Concordia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
laurentiucat
laurentiucat  •  18 Iulie 2016, 20:46

steaua vinde jucatori ca sa cumpere penaltiuri.

timm
timm  •  18 Iulie 2016, 09:10

Aseara a fost un furt televizat. Sa speram ca vinovatii vor ajunge la inchisoare. Gigi e recidivist.

251809008486653
Ghita Ghee  •  18 Iulie 2016, 08:54

De ce nu dati un titlu... st..a castiga cu ajutorul arbitrilor ? Asta nu se va intampla asa.i? Atata timp cat va luti dreptul de cioban...sunteti jenanti...daca i.se intampla stelutei ce i.sa intamplat Chiajnei . Faceti tarboi. Ceva de genul. Vai arbitri au jefuit.o pe steluta. Becali cere desfintarea arbtrului avram. Sunteti.nu jurnalisti. Ci puscariasi. Da. Da. Acest cuvant ii prea bland.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează