FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - FC BOTOŞANI 3-0

VIDEO Delir într-un meci de Cupa Ligii: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2015 00:00

Grozavu şi-a înjurat şi ameninţat cu bătaia jucătorii timp de 90 de minute, în vreme ce Țălnar a stat la cutie și a debutat cu un succes clar pe banca ilfovenilor.

"Fotbalul spectacol s-a inventat la Chiajna", anunţă crainicul. Ca o confirmare, meciul începe exploziv. Bărboianu centrează, Cristescu pune capul şi marchează. E secunda 16 şi 1-0! Leo Grozavu e deja un car de nervi. Nu stă jos în nici un moment, doar își înjură jucătorii ca la uşa cortului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Miroane, dă, bă, drumul mai repede la mingea aia că te omor, băga-te-aş în p...a mă-tii! Năucul dracului!". "Ivanovici, să vezi ce bătaie îţi dau eu după meci, în p...a mă-tii de cretin! Tulumbă ce eşti". "Plămadă, nu înţelegi nimic. Stai ca idiotu' unde nu trebuie.

Fundaşul central trebuie să sară, bă boule". "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă?! Aleargă f....u-ţii m..ţii mă-tii!". "Patache, dobitocule, tu dai mingea numai înapoi. Poate dai şi tu azi o pasă bună, că ai dat numai ghine. Te omor cu bătaia, idiotule, o să vezi!".

În tot acest timp, Ţălnar a stat calm, nu s-a agitat, iar Concordia a jucat ceas. A schimbat din mers la sfaturile lui Vali Lazăr, care a pasat perfect pentru 2-0 la reuşita lui Răducanu (82), iar Purece s-a distrat ca-n curtea şcolii şi a închis tabela la scor de neprezentare.

Sîmbătă urmează reeditarea partidei, în campionat. Rămîne de văzut dacă pe botoşăneni îi va înjura 90 de minute tot Grozavu sau alt antrenor. ;)

"Cupa Ligii e cel mai scurt drum pentru a cîștiga un trofeu. Mă simt foarte bine la Chiajna, mă bucur că am ajuns aici"
Valentin Lazăr, mijlocaș Chiajna

"E o situație grea, lotul e subțire și numeric, și valoric. Nu mă gîndesc la demisie, dar conducerea poate avea altă părere"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Jocul s-a rupt la eliminarea gratuită a lui Costin. Vina pentru rezultatele proaste e doar a noastră, a jucătorilor. Trebuie să o scoatem la capăt pînă la urmă"
Răzvan Pleșca, portar FC Botoșani

chiajna botosani 3 0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1568787050039454
Dan Matei  •  10 Septembrie 2015, 19:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  10 Septembrie 2015, 18:03

OMUL ASTA SI-A PIRDUT BUSOLA ....!!!!! CUM SA-L FORTEZI PE MIRON CARE JOACA MARTI IN ARMENIA SI ATERIZEAZA DIRECT PE STADION ????? L-A DISTRUS PE BIETUL BAIAT ....!!!!!

darvvin0
darvvin0  •  10 Septembrie 2015, 17:32

Vezi toate comentariile (14)
Comentează