FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  VIITORUL - ASTRA 0-3

VIDEO+FOTO Assist! Autor! Alibec! Astra s-a calificat în semifinale, 3-0 cu Viitorul, şi Şumudică e la doar 3 meciuri de primul său trofeu ca antrenor

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 00:00

Atacantul giurgiuvenilor a fost MVP-ul partidei: a oferit o pasă colosală la golul lui Teixeira, după care a marcat spectaculos pentru 2-0

Banii din Cupa Ligii determină echipele să joace serios. Şumudică şi Hagi au aliniat aproape tot ce au mai bun. Aproape, fiindcă pe bancă, fiecare a lăsat cîte o rezervă de lux: Florin Cernat, revenit după accidentare, respectiv Budescu. Cum Astra şi Viitorul sînt echipele cu cel mai bun atac din Liga 1, meciul de ieri nu putea să nu producă fotbal de calitate.

Click aici pentru VIDEO!

Tănase, ratare de "Faza Zilei"

Cel mai bun produs de export al Viitorului, Florin Tănase, a arătat în debutul partidei de ce e bun, dar şi de ce e încă prea tînăr şi lipsit de experienţă. A umilit defensiva giurgiuveană, pe Gavrilaş l-a pus în genunchi la propriu, a rămas cu poarta goală, însă n-a fost suficient. A trimis relaxat către plasă, iar Găman, apărut providenţial, a blocat (10). Ocazie monumentală!!!

Tot Viitorul a fost aproape de gol şi peste un sfert de oră. Răzvan Marin a făcut o preluare de mare fotbalist, şutul a fost bun, dar Gavrilaş a scos fantastic. Încet-încet, "astralii" s-au trezit din pumni şi au lovit. Alibec l-a dominat fizic pe Boli, a inventat un assist cu călcîiul, iar Teixeira a marcat dintr-o poziţie de 10 ori mai grea decît cea a lui Tănase. Dar portughezul a stat pe terenurile de fotbal cu vreo 15 ani mai mult decît puştiul lui Hagi.

Boli, cel mai slab

În repriza secundă a scăzut nivelul fotbalului şi a crescut cel al iritării. Multe avertismente, cîteva şuturi relativ periculoase ale lui Răzvan Marin (47) şi Nicoliţă (52), după care "7"-le a tăiat tot. Alibec a finalizat cu clasă centrarea lui Enache, beneficiind şi de apatia lui Boli, care a făcut ieri o partidă penibilă.

Astra merge în semifinalele Cupei Ligii, competiţia care îi oferă lui Şumudică drumul cel mai scurt spre primul său trofeu ca antrenor. Trebuie să mai "rezolve" 3 jocuri şi ar putea completa în CV şi alte rubrici decît numărul de echipe şi scandaluri create.

12 goluria produs Alibec pentru Astra în acest sezon: a marcat de 9 ori şi a oferit 3 pase decisive, fiind pe locul doi, după Budescu, care are 9 goluri şi 6 assisturi

2 lunişi o săptămînă a absentat Cernat de la Viitorul, Florin revenind aseară după ce a avut o accidentare gravă, ruptură a ligamentului colateral

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  16 Octombrie 2015, 20:47

Auzi, stadion "academia hagi"!:))) Ce tare, unii *** scriu carti in puscarii, iar altii isi fac academii!:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  16 Octombrie 2015, 09:25

Bravo SUMI *** bufonului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează