FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA 4-1

VIDEO + FOTO DAUNĂ TOTALĂ: Dinamo - Steaua 4-1, Ando - Reghe 7-2! "Câinii" și-au surclasat rivala și în semifinalele Cupei Ligii, după episodul din urmă cu fix o lună, din Liga 1

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +19   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 09:59

Dinamo s-a impus la scor în faţa Stelei, 4-1, în prima manşă din semifinalele Cupei Ligii, la fix o lună de la partida din campionat, câştigată tot de Dinamo, cu 3-1. Meciul retur din Cupa Ligii se va juca pe 2 martie.

VIDEO » Dinamo - Steaua 4-1
A marcat: Mahlangu'19, Nistor '65, V. Lazăr '80, Rotariu '90/ Aganovici '78
Click AICI pentru liveTEXT!

Prima mare ocazie a meciului a venit după 13 minute de joc, în careul lui Dinamo. Dennis Man a trimis o pasă filtrantă către Ovidiu Popescu, care a şutat din interiorul careului, însă mingea a lovit bara.

Dinamoviştii au deschis scorul doar şase minute mai târziu prin Mahlangu, care a primit mingea la marginea careului şi a şutat puternic pe jos, învingându-l pe Niţă.

Steaua a replicat prin Boldrin, însă şutul expediat de mijlocaşul roş-albaştrilor din afara careului a fost respins în bară de Penedo.

La doar 10 zece minute după ce a deschis scorul, Mahlangu s-a accidentat şi a fost înlocuit de Ioan Andone cu Vali Lazăr.

În cea de-a doua repriză, dinamoviştii şi-au majorat avantajul graţiei reuşitei lui Nistor din minutul 65.

Steliştii au dat semne de revenire şi au marcat prin Aganovici, în minutul 78, dar Dinamo a făcut spectacol pe final şi a mai marcat de două ori, prin Vali Lazăr, în minutul 79 şi prin Rotariu, în minutul 90, umilindu-și rivala. 

 
 

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip - Nistor, Dudea, Palici  - Hanca, Nemec, Mahlangu
Rezerve: Brănescu, M. Popescu, Lazăr, Rotariu, D. Popa, Oliva, Ceccarelli

Steaua: ​Niță (cpt) - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Achim, Moke, Ov. Popescu - Boldrin, Man, De Amorim
Rezerve: Stăncioiu, G. Simion, Tudorie, Vâlceanu, Jakolis, Aganovici, Ad. Popa

update 19:15

Gazonul de pe Arena Naţională se prezintă în condiţii bune, iar conform TV Digi Sport, instalaţia de încălzire de pe stadion funcţionează de la data de 1 noiembrie.

Se pare că dinamoviştii pregătesc şi în această seară o coregrafie, care însă nu va fi de amploarea celei desfăşurate la meciul din campionat, câştigat de Dinamo în urmă cu trei săptămâni cu scorul de 3-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (532)
zecs93
zecs93  •  24 Decembrie 2016, 05:17
Postat de foxy pe 23 Decembrie 2016, 09:42

Tipic haitei de coioti!La tine m-am referit si alti 4-5 destepti ca tine!Am avut dreptate!Stai, pandesti si cand nu mai sunt `dusmanii` bagi comenturi ca asta de mai jos!Bine,pe tine nu te cunosc personal, dar stiu ce-ti poate capul, ma ,GYMD-e...

Am fost la meci bah rama in namol ce esti, stiu, in curand, tie si ceilalti 4 pensionari care sustin pandurii tg jiu o sa vi-se para ''Timpuri demult apuse'', stai asa ca nu mai e mult cu *** vostru de echipa !!! Clasamentu nu minte, mai e timp !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foxy
foxy  •  23 Decembrie 2016, 09:42
Postat de zecs93 pe 23 Decembrie 2016, 03:23

N-ai de dat ma cu cazmaua in mina ?? Puneti casca cu lanterna pe cap si da-i bice !!! Vorbeste un insolvent, bine ca la voi instinctu se bazeaza dupa ce dicteaza sefii, aia mari de la voi, m-am informat asa ca chestie ***

Tipic haitei de coioti!La tine m-am referit si alti 4-5 destepti ca tine!Am avut dreptate!Stai, pandesti si cand nu mai sunt `dusmanii` bagi comenturi ca asta de mai jos!Bine,pe tine nu te cunosc personal, dar stiu ce-ti poate capul, ma ,GYMD-e...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Decembrie 2016, 08:44
Postat de samertx pe 23 Decembrie 2016, 01:03

Tu ai intrat pe gsp, metre.

da, el a intrat pe net. tu aici stai.

Vezi toate comentariile (532)
Comentează