FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO

VIDEO+FOTO » Șapte goluri și 3 "roșii" în Astra - Dinamo » "Câinii" vor întâlni Steaua în semifinalele Cupei Ligii

Foto: Raed Krishan +12   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 17:53

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a trecut de Astra, scor 5-2 după prelungiri, pe stadionul din Giurgiu. În penultimul act ”câinii” vor da peste Steaua.

Vezi meciul liveTEXT

ASTRA - DINAMO 2-5  (VIDEO)
Au marcat: Alibec 48, Budescu 70 p. / Gnohere 13, Palici 52, Popa 91, Hanca 104 p., 115

Giurgiuvenii au început mai bine partida din această seară și în minutul 10 Budescu l-a lansat perfect pe Alibec, însă șutul acestuia de la 16 metri este respins de Brănescu.

Contrar cursului jocului, Dinamo a deschis scorul în minutul 13 prin Gnohere, care a primit o centrare excelentă de pe stânga de la Vali Lazăr.

La începutul reprizei secunde, Alibec a profitat de o eroare a lui Ceccarreli și a luat o acțiune pe cont propriu de la 40 de metri de poarta adversă pe care a încheiat-o cu gol.

"Câinii" au revenit în avantaj în minutul 53, când Oliva l-a găsit foarte bine pe Palici, iar acesta a reluat cu capul de la 9 metri.

Când mai erau 20 de minute de joc, Nedelcearu l-a faultat pe Alibec în careu și arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă. Budescu a executat perfect penalty-ul și a dedicat golul lui Daniel Prodan, care a decedat ieri seară. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Vali Lazăr a văzut cartonașul roșu pentru o intrare urâtă la Lovin.

Partida a intrat în prelungiri și în primul minut Daniel Popa a adus-o pe Dinamo în avantaj după un șut din 6 metri.

În minutul 102, Fabricio a fost și el eliminat pentru proteste vehemente după ce a comis un penalty, iar Hanca a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă. Patru minte mai târziu, Nicoară a fost și el eliminat.

Hancă și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 115, când a scăpat singur cu Gavrilaș.

May Mahlangu, Dorin Rotariu, Steliano Filip, Penedo și Adam Nemec nu au jucat pentru Dinamo, fiind proaspăt reveniți de la naționalele țărilor pe care le reprezintă.

În cealaltă semifinală vor juca ASA Târgu Mureș și Poli Timișoara.

Echipele de start:

Astra: Gavrilaș - Stan, Oros, Geraldo, Fabricio, Nicoară - Boubacar, Takayuki, Teixeira - Budescu, Alibec
Rezerve: Boșneag, Kortzorg, Lovin, Ioniță, Ricardo Alves, Moise, Balaure

Dinamo: Brănescu - Ceccarelli, Marici, Nedelcearu, Oliva - Nistor, Busuladzici, Palici - Hanca, Gnohere, Lazăr
Rezerve: Cobrea, Popescu, Popa, Dudea, P. Petre, Olteanu, Romera

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (426)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2016, 20:28
Postat de juliusmad pe 18 Noiembrie 2016, 00:04

eu sunt fixist? am repetat doar ce....repeti tu tot timpul. "das erste dinamo" este fraza pe care o repetai mereu dupa cate un joc mai reusit al dinamovistilor. cat despre trnsferurile trambitate....ma abtin. ai idee despre fotbal (desi ideile tale nu sunt marca inregistrata ;) ) dar te strica ipocrizia, falsitatea si aroganta.

Pe clona aia pare baiat de treaba (desi nu e nici macar acolo). Nu te lasa pacalit. Pe alte conturi ne injura nonstop. Om cu 1000 de fete. Cat despre cat fotbal cunoaste, chiar si dinamovisti vechi (nu din astia care scriu pe net, ma refer la fosti mari fotbalisti) au spus ca e CEA MAI SLABA ECHIPA A LUI DINAMO DIN ISTORIE. El vede ca poate sa ia titlul. Iti dai seama cat de mult fotbal intelege individul asta ?

vyyllyy
vyyllyy  •  18 Noiembrie 2016, 22:00
Postat de andrei.f pe 18 Noiembrie 2016, 17:19

De fapt, arbitru a fost dinamovist, trebuia să mai elimine doi de la Dinamo. Deci, ăla de la Dinamo opreşte un contraatac Astra ca la rugbi şi nu primeşte al doilea cartonaş galben. Nu se poate aşa, când e favorizată Dinamo, arbitrajele sunt bune !

Da ma toata echipa trebuia eliminata ca zice un prost de fbsb-ist , ce sa mai zici tu ma oierule , cand vorbim de cea mai favorizata echipa din istorie si aia e FcSb ,blaturi , arbitri , jucatori cumparati , nici nu aveti dreptul sa vorbiti .

andrei.f
andrei.f  •  18 Noiembrie 2016, 17:19

De fapt, arbitru a fost dinamovist, trebuia să mai elimine doi de la Dinamo. Deci, ăla de la Dinamo opreşte un contraatac Astra ca la rugbi şi nu primeşte al doilea cartonaş galben. Nu se poate aşa, când e favorizată Dinamo, arbitrajele sunt bune !

Vezi toate comentariile (426)
Comentează
Close