FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BOTOȘANI - CSMS IAȘI 1-0

VIDEO Grozavu cel voinic și Fulopii de aur » Frații Lorand și Istvan au adus victoria Botoșaniului cu CSMS Iași, 1-0

Lorand Fulop a marcat primul său gol în tricoul lui Botoșani // Foto: Ionuț Tăbultoc
Lorand Fulop a marcat primul său gol în tricoul lui Botoșani // Foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2016 00:00

Frații Lorand și Istvan au adus victoria botoșănenilor și și-au asigurat prezența în sferturile Cupei Ligii, unde o vor întâlni pe Steaua.

Deși antrenorii celor două echipe au susținut că vor trata meciul din Cupa Ligii cu maximă seriozitate, ei și-au permis să menajeze o parte din jucătorii de bază. Și surpriza a venit tocmai din partea unui jucător căruia i s-a oferit șansa de a debuta ca titular într-o partidă oficială: Lorand Fulop, fratele mai mic al lui Istvan.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La doar 19 ani, Lorand a avut nevoie de doar 9 minute pentru a înscrie cu un șut din interiorul careului din pasa fratelui său. Tot Fulop cel mic a fost aproape de dublă în minutul de prelungire al primei reprize, când a șutat pe lângă poartă după ce a fost lansat de Vașvari.

Ieșenii au ieșit mai motivați de la vestiar și au încercat să obțină egalarea, însă nici măcar intrarea pe teren a unor jucători precum Andrei Cristea sau Piccioni nu a putut să oprească elanul fotbaliștilor lui Grozavu, care au uitat complet de înfrângerea cu 4-2 de la Voluntari.

botosani csms 1 0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează