FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB

3 lucruri remarcate la Dunărea Călărași - FCSB: grădiniță pe bancă și banner-ul surpriză afișat de fanii gazdelor + FCSB, încurajată de un număr rușinos de ultrași

FOTO: Raed Krishan +2   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 22:11

FCSB joacă  de la această oră pe terenul Dunării Călărași, într-o partidă din optimile Cupei României.

Mai jos sunt 3 lucruri remarcate de reporterul GSP.ro pe durata meciului:

1. FCSB junior pe bancă

Numeroasele absențe din echipa lui Nicolae Dică l-au determinat pe tehnician să utilizeze un prim "11" complet inedit. Astfel, pe bancă au apărut șase jucători de câmp extrem de tineri. Cu excepția portarului Bălgrădean, toate celelalte șapte rezerve, Arnold, Ardelean, Bodea, Dumitru, Moldovan și Toma aveau sub 18 ani. 

2. Rușine și în deplasare

FCSB a fost încurajată la partida din această seară de doar 21 de ultrași! Aceștia au luat loc în secorul fanilor oaspeți de pe arena "Ion Comșa", însă peisajul părea unul dezolant. Cândva încurajați de sute sau mii de fani la meciurile din deplasare, roș-albaștrii se văd puși acum în situația de a fi susținuți de doar o mână de oameni!

Dezinteresul general față de meciurile FCSB-ului e vizibil și la meciurile de acasă, unde asistențele au fost extrem de mici, indiferent dacă echipa lui Becali a jucat pe Arena Națională sau la Voluntari. 

3. "FCSB nu e Steaua"

Călărășenii au umplut stadionul pentru disputa cu FCSB din această seară și s-au implicat și în scandalul dintre Gigi Becali și CSA. Doi fani prezenți la Tribuna I au afișat un mic banner pe care era scris: "FCSB nu e Steaua", remarcă vizabi de conflictul identitar care macină întreaga suflare roș-albastră. 

Partida consemnează, de asemenea, primul meci din istorie disputat sub lumina reflectoarelor la Călărași (detalii, foto + video de la stadion, AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bazileon
bazileon  •  02 Noiembrie 2018, 15:46

Cata discretie din partea gsp fata de infrangerea fcsb! In schimb despre Dinamo sunt peste zece. In sfarsit, ni se face dreptate.

485809194904413
Costel Tudor  •  02 Noiembrie 2018, 08:26

Nu va mai mirați , geniala conducere a echipei fara nume , a anunțat ca meciul se joaca pe stadionul ION MOINA și așa zisa galerie a echipei pușcăriașilor s-a deplasat la CLUJ !!!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  02 Noiembrie 2018, 00:00

andyandrei2015, te stim esti dinamovist ***. de voi vom scapa curand ca va veti duce in B.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează