FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - CFR 4-0

Încă o PATĂ pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, „Briliantul” o ține din eșec în eșec: ce alte fail-uri mai are în CV

Adrian Mutu o ține din eșec în eșec în cariera de antrenor / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj
Adrian Mutu o ține din eșec în eșec în cariera de antrenor / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 21:29 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 23:55

CFR Cluj și-a mai luat adio de la un obiectiv, a fost eliminată rușinos în sferturile Cupei României Betano de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, care i-a administrat o înfrângere severă, 0-4! „Feroviarii” au jucat cu om în minus din minutul 11 și părăsesc pe ușa din dos competiția pe care nu au mai câștigat-o din 2016.

Eliminarea din Cupă ar putea să aibă consecințe serioase în Gruia. Lăsată în urmă de FCSB în bătălia din campionat, CFR spera că-și poate salva sezonul prin intermediul Cupei. Practic, o variantă accesibilă de a ajunge în Europa League și șansa de a pune mâna pe un trofeu pe care nu și l-a adjudecat niciodată în „era Varga”.

Șocant: CFR Cluj, DEZMEMBRATĂ la Hunedoara, în primul „sfert” din Cupa României Betano! Adio, Mutu?
SFERTURI
Șocant: CFR Cluj, DEZMEMBRATĂ la Hunedoara, în primul „sfert” din Cupa României Betano! Adio, Mutu?

Umilința de la Hunedoara, o nouă pată pe cariera de antrenor a lui Mutu

E un moment cum nu se poate mai prost pentru antrenorul Adrian Mutu, instalat la club la finalul lunii ianuarie. CFR nu s-a redresat cu „Briliantul” la conducere, și-a luat adio de la Cupă, iar în play-off a acumulat un singur punct în primele două etape.

Iar înfrângerea de la Hunedoara, contra unei echipe cu o cotă de piață de aproape zece ori mai mică decât cea a CFR-ului, intră pe o listă a celor mai răsunătoare nereușite din cariera de antrenor a lui Mutu. Ce alte contraperformanțe mai sunt acolo?

Umilință în toată regula la malul mării

În luna mai a anului trecut, când ocupa funcția de „principal” la Rapid, Mutu a suferit cea mai drastică înfrângere din carieră, un neverosimil 2-7 pe terenul Farului. Formația „Briliantului” a primit o adevărată lecție de fotbal la Ovidiu, în cel mai dur eșec îndurat de Șucu de la venirea în Giulești.

Bătut de necunoscutele din Azerbaidjan

După ce a plecat de la Rapid cu scurt timp înainte de startul sezonului, Mutu a semnat cu Neftchi Baku. La care a rezistat mai puțin de jumătate de an. Tehnicianul a avut parte de un start dezamăgitor de sezon la azeri, doar două victorii în șase etape.

Printre înfrângerile suferite de echipa sa s-a numărat și un eșec digerat cu greu de conducerea lui Neftchi, 0-1 pe terenul nou-promovatei Araz Naxcivan. Înfrângerea venea după altă deziluzie, 0-1 contra lui PFK Kapaz. Aventura lui Adrian Mutu în Azerbaidjan nu a durat decât 166 de zile.

Un mandat dezastruos la FCU Craiova

În vara lui 2021, imediat după promovarea clubului lui Mititelu în prima ligă, la cârma echipei era instalat Adrian Mutu, o mișcare ce s-a vrut a fi o adevărată lovitură de imagine, în chiar primul sezon al echipei la revenirea în „A”.

Dar fostul fotbalist de la Chelsea și Juventus n-a rezistat decât 12 meciuri în Bănie, într-un mandat fragmentat de înfrângeri. Cu el pe bancă, FCU a adunat șase eșecuri, trei remize și doar trei victorii. Mutu a ținut-o din nereușită în nereușită la juveți, a pierdut meciuri cu Mioveni, Voluntari și FC Argeș, pentru ca bătăia luată de la rivala CSU Craiova să însemne finalul mandatului său.

VIDEO Ioan Andone, la masă cu Mircea Lucescu înainte de Corvinul - CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate:

Corvinul - CFR Cluj: echipa lui Mutu ,CIURUITĂ la Hunedoara, în primul „sfert” din Cupa României Betano

FOTO Tachtsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil chiar în fața antrenorului: „Nu faci așa ceva!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
nonu49
nonu49  •  03 Aprilie 2024, 14:39

A. Mutu ar trebui sa urmeze drumul lui Hagi in antrenorat. Si Hagi a vrut sa fie mare antrenor din prima zi, dar a esuat lamentabil. A urmat apoi o perioada de acumulari si castiguri de experienta in ligile inferioare si a ajuns antrenor. Mutu vrea numai prima liga, dar niciunde nu va avea rezultate pozitive. Va trebui, in cele din urma, sa-si dea seama ca trebuie s-o ia de jos, sa nu sara peste anumite etape in calitate de antrenor, indiferent de cat de mare a fost ca jucator. Doi trei ani in liga 2 sau chiar 3 i-ar prinde foarte bine.

liviugggg
liviugggg  •  03 Aprilie 2024, 08:58

fiecare echipă are perioade bune si perioade in care nu mege nimic vezi si arsenal anu trecut, liverpool , barcelona anu acesta! bayern anu acesta. a ales echipele in perioada proasta! ca antrenor trebuie sa in vete umilinta! nu trebuia sa mearga anu acesta nici fortat la cfr dar campionatul nu e jucat , steaua a jucat cu cele mai slabe, acum urmeaza! trei meciuri

Shogun01
Shogun01  •  03 Aprilie 2024, 08:41

a mai aparut o pata alba langa nas

Vezi toate comentariile (16)
Comentează