FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO II - DINAMO 1-2

Ando, ia-i repede la prima echipă! 4 jucători de la Dinamo II care trebuie să urce în Liga 1

Denis Ciobotariu, numărul 4 +3   FOTO
Denis Ciobotariu, numărul 4

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2016 08:54

Dinamo II i-a pus mari probleme lui Dinamo în meciul de Cupă, 1-2, jucătorii lui Laurențiu Diniță având o evoluție foarte apreciată.

O parte dintre jucătorii lui Dinamo II au evoluat chiar mai bine decât rivalii lor și au demonstrat că au merită să joace sub comanda lui Ioan Andone.

GSP.RO a remarcat 4 tineri care au demonstrat că pot face pasul la prima echipă.

1. Andrei Tîrcoveanu - 19 ani, mijlocaș central

Marcatorul singurului gol al lui Dinamo II a făcut de mai multe ori parte din lotul echipei. Mijlocașul echipei lui Diniță a arătat dezinvoltură în joc și a dat mai multe pase excelente. Tîrco a fost mereu prezent în joc și a orchestrat excelent atacurile echipei sale. Mijlocașul posedă și un șut foarte bun, dovadă fiind și golul marcat din afara careului, dar și o tehnică foarte bună.

"Tîrcoveanu este un câștig. Oare nu ar putea să apară mai des la prima echipă? Ar trebui să fie pe bancă și când scorul o permite, să intre pe teren" Claudiu Niculescu

2. Denis Ciobotariu - 18 ani, fundaș central

Fizic impresionant, plasament excelent și calm. Acestea au fost calitățile căpitanului lui Dinamo II, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Diniță. Fiul lui Liviu Ciobotariu l-a avut adversar direct pe Gnohere, iar "Bizonul" nu s-a văzut pe teren. Fundașul a avut mai multe intervenții salvatoare, a aranjat perfect defensiva și s-a impus în duelurile cu adversarii săi.

"Vreau să îi remarc pe cei doi fundași centrali! Ciobotariu și Georgescu au fost foarte buni" Ioan Andone

3. Mihai Eșanu - 18 ani, portar

Rotariu, Gnohere și D. Popa s-au lovit de reflexele excelente ale tânărului portar și nu au putut să îl învingă pe acesta. Eșanu a avut o partidă excelentă și a avut multe intervenții salvatoare. A fost clar peste Cobrea, cel care în multe rânduri, a avut momente în care s-a hazardat.

4. Ion Gheorghe - 17 ani, mijlocaș lateral

Janeczek nu va uita niciodată debutul la Dinamo. Gheorghe a fost adversarul lui direct și i-a făcut viața un chin polonezului. La doar 17 ani, Gheorghe a demonstrat că are o tehnică foarte bună, reușind câteva pase care i-a face invidioși pe mulți jucători de la prima echipă. În plus, acesta are și o viteză excelentă, având mai multe incursiuni pe partea stângă a echipei.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
982752305135194
Alina Stoian  •  27 Octombrie 2016, 18:52

cred ca cel mai promitator este chiar antrenorul ; se vede ca are clasa si un viitor ca antrenor ; daca nu-l schimba pe andone , acesti jucatori nu vor ajunge la echipa ,cred ca vor ajunge la fcsb ; nu sunt jucatori atat de talentati nici la academia viitorului , pacat de ei ca nu are cine sa-i promoveze ;noi gasim numai ciurucuri si le dam salarii peste !!!!!!!!!

zecs93
zecs93  •  27 Octombrie 2016, 17:58

da acesti copii chiar ar merita postu de titular, mai rau decat actualii din primu 11 nu o pot face !!! Dinamo 2 a fost peste echipa mare, chiar ma intrebam in timpu meciului din pch care o fi echipa din liga 2 ca Dinamo 2 parea din liga 1 !!!

geo.b.
geo.b.  •  27 Octombrie 2016, 16:21

"Vreau să îi remarc pe cei doi fundași centrali! Ciobotariu și Georgescu au fost foarte buni" Ioan Andone Eu i-as lasa la echipa a 2 pana la sfarsitul campionatului,dupa care i-as aduce la prima echipa,pe ambi titulari.Ca nu vor avea "experienta",vor compensa prin faptul ca este un cuplu sudat.Face mai mult de cat un cuplu format din doi EPERIMENTATI,dar care nu au atat de multe jocuri impreuna.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează