FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS AFUMAȚI

Antrenorul de la Afumați le dă peste nas botoșănenilor după 1-0 în Cupa României: "De ironii sunt buni, fotbal mai puțin"

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 18:30

CS Afumaţi a trecut de FC Botoşani, scor 1-0, iar echipa antrenată de Vasile Neagu s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei surprizelor.

Oaspeţii i-au ironizat, la finalul disputei, pe fotbaliştii divizionarei B şi cadrul în care s-a derulat jocul. Replica celor din Afumaţi a venit prin intermediul lui Vasile Neagu, antrenorul formaţiei de Liga a II-a.

"Îmi pare rău că cei de la Botoşani nu ştiu să piardă. Avem echipament de cea mai bună calitate, de la aceeaşi firmă care îmbracă şi Steaua.

Dintr-o superstiţie jucătorii au cerut să schimbe şorturile, nicidecum pentru că nu avem echipament. Cât despre teren s-a văzut, printre altele, că la Suceava a fost mult mai greu decât la noi.

Numai ironii au avut cei de la Botoşani, fotbal mai puţin! I-am afumat, clar, din punct de vedere sportiv!", a precizat Neagu. CS Afumaţi revine, duminică, în campionat, pentru partida de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează