FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC FORTUNA - DINAMO, AZI, ORA 20:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Atenţie, Ionuţ Cioinac vrea să se răzbune! :) Expulzat din ”haită”, mijlocaşul speră să o doboare pe Dinamo

Pentru prestația execrabilă din partida cu Viitorul, Cioinac a luat nota 1 din partea Gazetei
Pentru prestația execrabilă din partida cu Viitorul, Cioinac a luat nota 1 din partea Gazetei

Articol de - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 23:39

Stoican vrea să odihnească mai mulţi titulari în perspectiva meciului de diseară cu Fortuna Cîmpina, iar printre titulari se vor regăsi Samoilă, Gavrilă, Văduva, Firţulescu, Şerban şi Adi Popa II.

Dinamo debutează în acest sezon de Cupa României, diseară, contra unei echipe ce pare a fi un "satelit" al roş-albilor. Şase fotbalişti ce au trecut prin Ştefan cel Mare vor înfrunta formaţia lui Flavius Stoican, promiţînd să elimine Dinamo, care are drept obiectiv, conform spuselor jucătorilor, cîştigarea acestei competiţii. Bucureştenii vor aborda partida cu un prim 11 mix între titulari şi cei ce au evoluat mai puţin în acest prim sfert de sezon.

Astfel, în formula de start vor apărea, printre alţii, portarul Samoilă, fundaşul Adrian Popa II, mijlocaşii Gavrilă, Văduva, Ionuţ Şerban şi Firţulescu. "O să iau decizia în ziua jocului, trebuie să vorbesc şi cu ei, să văd care cum se simte din punctul de vedere al oboselii", a comentat ieri Stoican. Oricum, Vali Lazăr şi Alexe nu vor absenta din formula de start.

Cel mai cunoscut ex-dinamovist din lotul Fortunei e Ionuţ Cioinac, fotbalist ce a promis răzbunare cînd a plecat din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul a fost folosit o singură dată de Stoican, în meciul cu Viitorul (1-2), în care a fost catastrofal: şi-a marcat în propria poartă, apoi a provocat un penalty din care oaspeţii au cîştigat!

"La Dinamo m-am înţeles bine cu aproape toată lumea, doar Stoican m-a dezamăgit! M-a exilat, m-a neglijat... Iar cînd am vrut să-l întreb ce are cu mine, nici nu m-a băgat în seamă!" (Ionuţ Cioinac, mijlocaş Fortuna Cîmpina)

6 jucători ai prahovenilor au trecut prin Ştefan cel Mare: fundaşii Raul şi Horia Crişan, Dobrosavlevici, mijlocaşii Cioinac şi Zsiga, plus atacantul Velici

2012 este anul în care Dinamo a cîştigat ultima Cupă a României, 1-0 cu Rapid. În sezonul precedent, roş-albii au ajuns pînă în semifinale, unde au fost eliminaţi de către Steaua

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

10.000 euro terenul
Conducătorii Fortunei au dorit ca meciul să se dispute pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. Iar închirierea arenei a costat 10.000 de euro. Aproximativ 500 de cîmpineni sînt aşteptaţi la partidă, în acest sens fiind puse la dispoziţie şi 6 autocare pentru fani. Cei de la Fortuna, echipă pe locul 3 în Seria B2, consideră că o pot elimina pe Dinamo, trasmiţîndu-le jucătorilor să evolueze fără presiune: "Obiectivul de Cupă a fost atins, dar ar însemna enorm pentru fiecare dintre noi să trecem în turul viitor".

Vin şi fanii Petrolului
Aproximativ 300 de suporteri ai "lupilor galbeni" le-au transmis celor de la Fortuna că-i vor susţine diseară la meci. Dinamoviştii au solicitat 600 de tichete pentru "ultraşii" din Ştefan cel Mare, iar cine va mai dori să cumpere bilete, de la stadionul "Ilie Oană", va plăti 10 lei pe un tichet. Peluzele sînt închise.

"Staţi liniştiţi, rămîn!"
Stoican a ţinut să-i liniştească pe jucători, transmiţîndu-le la antrenament: "Nu plec nicăieri, am refuzat oferta din Arabia Saudită, cred în voi şi rămîn alături de voi. Vreau să cîştigăm cel puţin un trofeu în acest sezon şi să fim pe podium în Liga 1. Mă voi lupta pentru voi, iar voi luptaţi pentru Dinamo!". Jucătorii au aplaudat la finalul discursului.

Inbox
- Stoican a ţinut să-i felicite pe puştii de la grupa 2000 a juniorilor dinamovişti care au învins în week-end, cu 5-0, pe Steaua: "Ne-au făcut mîndri! Să muncească în continuare pentru a ajunge în Liga 1 şi la «naţională». Viitorul este al lor".
- Flavius i-a luat apărarea lui Răzvan Lucescu, pe GSP.ro: "Rămîne de văzut dacă Petrolul a făcut bine sau nu renunţînd atît uşor la el. Consider că este unul dintre cei mai buni antrenori din România, iar fotbalul îl va răsplăti pentru ceea ce oferă el".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Septembrie 2014, 01:29
Postat de reddogsv pe 24 Septembrie 2014, 09:34

Deja tremur de frica când ma gândesc la razbunarea lui Coniac. Mai ales când ii vad tatuajul de pe mana dreapta.....

a dat primul gol al meciului. dar a fost insuficient. mai mult, s-a si accidentat, a fost inlocuit in R2.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Septembrie 2014, 01:28
Postat de unico_biancorossi pe 27 Septembrie 2014, 01:27

nu chiar lejer.. dar cu 5-2..))

doar cu 5-2...))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Septembrie 2014, 01:27
Postat de unico_biancorossi pe 24 Septembrie 2014, 18:36

dinamo e favorita fara discutii. probabil se va impune lejer.

nu chiar lejer.. dar cu 5-2..))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează