FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA

Avantajele Stelei pentru returul cu Dinamo din Cupă: 48 ore şi 700 km!

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:45

Trupa lui Reghe va avea două zile în plus de odihnă şi confortul de a evolua şi pe teren propriu în etapa dinaintea manşei secunde a Derby-ului.

Steaua e cu un picior în finala Cupei României, după 5-2 cu Dinamo în primul meci, însă pentru trupa din Ghencea există şi alte argumente care să o facă mare favorită la calificare. E vorba despre programarea jocurilor celor două formaţii în etapa de la finalul acestei săptămîni, rundă ce va preceda manşa secundă din Cupă.

Steaua va avea la dispoziţie cu două zile mai mult de odihnă pentru a pregăti revanşa de Cupă. Echipa lui Reghe va juca în campionat vineri seară, cu FC Vaslui, de la 20:30, în timp ce Dinamo va evolua abia duminică seara, cu Ceahlăul, de la ora 21:00.

În plus, Tănase şi compania vor juca pe teren propriu, iar Stoican şi elevii săi vor fi nevoiţi să parcurgă 700 de kilometri pînă la Piatra-Neamţ şi înapoi.

Disputa retur din semifinalele Cupei se va disputa joia viitoare, pe Arena Naţională, acolo unde s-a disputat şi turul în faţa a 45.000 de spectatori. Deocamdată, pentru retur nu s-au vîndut foarte multe bilete, deşi acestea au fost scoase spre comercializare în urmă cu o săptămînă.

8 meciuri consecutive împotriva lui Dinamo a strîns Steaua fără să piardă, ultimul insucces fiind în aprilie 2011, 0-1 pe Ghencea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
eu_dracila
eu_dracila  •  08 Aprilie 2014, 19:50

sa le dam cinci sa-i salutam cu amandoua mainile dar e suficient si unu (junatatea lui cinci)

cristid.
cristid.  •  08 Aprilie 2014, 16:29

Sunt fotbalisti profesionisti, trebuie sa poata juca din 3 in 3 zile.

zelea
zelea  •  08 Aprilie 2014, 15:26

Inca un articol de cacao marca gsp!Ce naiba ,in Anglia se joaca din trei in trei zile si nu plange nimeni!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează