FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - RAPID, AZI, ORA 21.00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bonetti se ascunde de toţi! » Italianul va anunţa echipa de start abia cu două ore înaintea finalei

Dario Bonetti nu vrea ca adversarii să descopere tactica sa pentru finală
Dario Bonetti nu vrea ca adversarii să descopere tactica sa pentru finală

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 22:52

Italianul pregăteşte în cel mai mare secret finala Cupei şi va anunţa titularii cu numai două ore înainte de startul partidei pentru a fi sigur că nimeni de la Rapid nu-i va afla ideile.

Dario Bonetti joacă în această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la ProTV, cu sabia deasupra capului, deşi preşedintele Nicolae Badea dă asigurări că italianul va rămîne în funcţie indiferent de deznodămîntul finalei cu Rapid. Dacă va pierde azi, angajamentul său va putea fi rupt fără ca roş-albii să-i achite vreo despăgubire financiară. Altfel, conform clauzei din contract, cucerirea trofeului îi prelungeşte automat acordul pe încă un sezon.

Antrenorul de 50 de ani suflă şi-n iaurt, iar după ce i-a acuzat pe fotbalişti că ar fi trădat în partidele cu CFR şi cu Universitatea Cluj, pregăteşte în mare secret fiecare detaliu pentru confruntarea cu Rapid. Bonetti roteşte jucătorii în permanenţă la antrenamente şi foloseşte diverse formule de start la meciurile-şcoală, urmînd să anunţe titularii cu doar două ore înainte de startul partidei pentru a fi sigur că nimeni de la Rapid nu-i va afla ideile!

"Omul suferă de secretomanie, ne mută de colo-colo, nimeni nu ştie dacă are un tricou de titular sau nu. Dar e mai bine aşa decît să ne acuze apoi de lucruri murdare!", au mărturisit fotbaliştii din Ştefan cel Mare.

28.500 de euro e salariul lunar al staff-ului tehnic condus de Bonetti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
superstar20
superstar20  •  23 Mai 2012, 11:24

Deci blat cu CFR, U Cluj, Steaua si acum se pregateste blatul cu Rapid ? Toate insuccesele lui Bonetti sunt blaturi ? Mare antrenor, sau ce ?

dogofwarcipi
dogofwarcipi  •  23 Mai 2012, 11:24
Postat de eduard.valentyn pe 23 Mai 2012, 08:42

tot timpul voi gsp-isti scrieti cate ceva ce au zis jucatorii de bonetti , dar nu dati nume.... la fiecare articol tot asa faceti , ca jucatorii au zis etc....dar nu dati nume.... astea sunt inventii de ale voastre si articole publicate la comanda unora ,stiti voi care ca doar in fata lor stati capra ....sa va fie RUSINEEE .....GAZETA SPORTURIILOR ! asa ati scris si ca Bonetti a zis de Dragos Grigore si el nici macar nu i-a pronuntat numele ....RUSINE GAZETA ! astia sunteti voi gazetari de 2 lei !

da a devenit un trend in articolele despre dinamo sa spuna si ceva ce au declarat "jucatorii".aceste "declaratii" nu au nici o acoperire in fata noastra si au rolul doar de a denigra si a ataca echipa dinamo dar daca mai iese un kil de cas de ce nu?

ingineru07
ingineru07  •  23 Mai 2012, 09:37

Respect Dario Bonetti !!! Ramane Dario!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează