FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2, 4-2 DUPĂ PENALTY-URI

Bonetti şi-a lăudat echipa: ”Cu inimă putem face multe!”

Dario Bonetti a ținut să se fotografieze la final cu trofeul alături de toți colaboratorii săi, pe care îi consideră foarte importanți
Dario Bonetti a ținut să se fotografieze la final cu trofeul alături de toți colaboratorii săi, pe care îi consideră foarte importanți

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 01:15

Bonetti laudă spiritul de luptă al jucătorilor săi şi spune că o parte din Supercupă aparţine şi contestatarilor care i-au motivat pe elevii săi.

Italianul Dario Bonetti e noul idol al dinamoviştilor. Tehnicianul de 50 de ani e la al doilea trofeul cu alb-roşiii şi spune că vrea să-şi mai adauge în palmares şi alte cupe. Bonetti şi-a lăudat jucătorii şi i-a "înţepat" pe contestatarii care au criticat echipa după eşecurile din amicale.

"Jucătorii mei au arătat că au spirit de dinamovişti. E o mare victorie, pe care o dedicăm suporterilor noştri. Imediat după încheierea prelungirilor, mi-am felicitat elevii, nu mai conta rezultatul de la penaltyuri pentru mine. Jucătorii au înţeles însă că pentru a intra în istorie trebuie să cîştige meciul, pentru ei, familiile lor şi suporteri", şi-a început discursul Bonetti.

Italianul nu a contenit să-şi laude jucătorii, pe care-i consideră adevăraţi eroi. "Băieţii au înţeles că evoluînd cu inimă, dar şi cu minte putem cîştiga orice meci. Sînt bucuros că lucrez cu acest grup minunat, cu aceşti tineri foarte buni. Meritul e doar al lor, noi ceilalţi doar am încercat să-i facem să dea ce au mai bun din ei. Cred că, la cum a arătat jocul, ar fi trebuit să cîştigăm cu cinci sau şase la doi!", a declarat tehnicianul "cîinilor".

Acesta nu a scăpat prilejul de a-i critica pe cei care au spus că Dinamo e o echipă fără perspective. "S-a văzut că nu am greşit atunci cînd am sacrificat anumite amicale. Ştiam ce ne aşteaptă. Nu vreau să bag în seamă anumite persoane, sînt neimportante pentru mine", a continuat italianul, care a încheiat: "Trebuie să terminăm rapid cu această euforie dacă vrem să nu avem surprize în campionat!".

"Ţucudean nu a fost important doar datorită golurilor marcate, ci şi pentru întreaga lui evoluţie. E un băiat tînăr, de viitor, un jucător fantastic" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
melcu_1
melcu_1  •  15 Iulie 2012, 16:08

asa fotbal tot sa mai vezi sa moara toti dusmani care au lovit DINAMO din toate partile respect domnule BONETTI grazie

ronaldo77
ronaldo77  •  15 Iulie 2012, 14:03

La muiiiiiiiiiiiiiiii fratii becali, fortza bonetti

calinescu_
calinescu_  •  15 Iulie 2012, 12:09

BRAVO DINAMO ....!!! DEMULT NU AM MAI VAZUT UN DINAMO ASA DINAMIC SI SPECTACULOS ....!!!! UN MECI SUPERB DATORAT IN SPECIAL DINAMOVISTILOR ....!!!! TOTUSI TREBUIE SA VEDEM SI SLABICIUNILE : LUCHIN ARE MOMENTE DE ULUIALA CIND NU MAI STIE CUM SE JOACA FOTBAL ...!!!!! LINGA ISSA BA NE TREBUIE UN ....KONE ....!!!! BOUBAKAR E EXCELENT INSA NU-I INCHIZATOR ....!!!! MUNTEANU E TERMINAT INSA ARE INLOCUITORI PE BOUBACAR , CURTEAN SAU GALCEV .....!!!! NE TREBUIE UN INCHIZATOR SI UN FUNDAS CENTRAL ....!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează