FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VASLUI - CFR CLUJ, AZI, 21:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cadu e convins că ardelenii vor încheia stagiunea cu un nou trofeu: "După 5 vine 6"

Ricardo Cadu, Cadu, CFR Cluj
Ricardo Cadu, Cadu, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Clujenii susţin că au gestionat inteligent momentele de euforie de după cîştigarea campionatului.

"Am petrecut două zile, apoi ne-am întors la antrenamente. Am cîştigat la Piatra-Neamţ, în ciuda pronosticurilor răutăcioşilor. Era o chestiune de orgoliu, nu voiam să luăm campionatul la egalitate de puncte cu Urziceniul. Acum privim spre finala cu Vasluiul. Vrem neapărat Cupa, sîntem favoriţi. După cinci trofee cîştigate, cu siguranţă va veni şi al şaselea!", a declarat căpitanul Ricardo Cadu.

Stoperul portughez simte că duelul cu Wesley se va tranşa în timpul regulamentar. "Împotriva lui Wesley am jucat şi în Portugalia, şi în România. E un fotbalist de calitate, însă nu poate cîştiga de unul singur. Noi avem avantajul experienţei superioare. Vasluienii au de partea lor faptul că ne-au învins în campionat. E totuşi o finală, un meci special, în care ai numai două variante: cîştigi sau pierzi. Nu vor fi penalty-uri, nici măcar prelungiri", a încheiat lusitanul.

"CFR-ul şi Vasluiul sînt cele mai bune echipe din România! E bine că şi în campionat echipele din provincie au acaparat podiumul, performanţa nu are frontiere"
Cadu, căpitan CFR

"De la gazde mizez pe Sînmărtean, un fotbalist înclinat spre fotbalul-spectacol. De dincolo îl admir pe Deac, un jucător de o mare fineţe tehnică"
Sorin Cîrţu, antrenor

"Ţin cu Vasluiul lui Lăcătuş. E normal, am fost coechipieri şi-l voi susţine la această partidă. Ar fi extraordinar să cîştige un trofeu cu echipa sa"
Tudorel Stoica, ex-căpitan Steaua

"Noi nu visăm la Cupă, noi o cîştigăm!"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"În campionat nu am putut bate Vasluiul, ne vom revanşa în această finală"
Andrea Mandorlini, antrenor CFR

Iaşiul alături de CFR
Ţînînd cont de rivalitatea dintre Iaşi şi Vaslui, galeria din Copou a anunţat prin vocea liderului  său, Marius Strainer, că va susţine echipa lui Mandorlini: "Iaşiul va susţine echipa clujeană. Chiar am luat legătura cu suporterii clujeni pentru a pregăti o coregrafie împreună". CFR va avea 2.000 de suporteri, în vreme ce trupa lui Lăcătuş va fi încurajată de 4.000 de ultraşi. (Ovidiu Minea)

15.000 de euro e prima pe care o vor încasa clujenii dacă iau Cupa. Vasluienii au promişi 20.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  26 Mai 2010, 19:09

Hai CFR !! Respect Poli Iasi, pacat ca ati retrogradat... dar peste un an ne reintalnim !! Va asteptam, frati ieseni!! Forza CFR !!

 •  26 Mai 2010, 16:55

Firma presteaza servicii de taiere, gaurire si demolare a constructiilor si elementelor de beton. Executam goluri, gauri in pereti, plansee pentru centrale, hote, scurgeri, instalatii electrice si sanitare. Decupam pereti, ziduri, plansee, ferestre, usi sau orice elemente de beton. www.taiere-betoane.ro

 •  26 Mai 2010, 13:55

Cat mah ? Doua mii de clujeni ? Nu cred frate, astia au maxim 7-8 suporteri in deplasare ! Sigur o sa fie doar ieseni cu insemne ale clujenilor, ca sa le mai spele din rusinea ca Cfr Cluj e singura echipa din romania fara suporteri in deplasare !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează