FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SCM ARGEŞUL - FC U CRAIOVA 1-2 / CORESPONDENŢĂ DIN PITEŞTI

Cardiacii » FC U Craiova a revenit la viaţă cu o victorie la limită în Cupă, 2-1 cu SCM Argeşul

Vasile Gheorghe a deschis drumul Științei către victorie.
Vasile Gheorghe a deschis drumul Științei către victorie.

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 22:59

Ştiinţa s-a întrecut în ratări aseară, în Trivale, la primul său meci oficial de la revenirea în fotbalul românesc. A învins de-abia în prelungiri, cu un gol din penalty al veteranului Frăsineanu.

Doi ani, trei luni şi şase zile. Atît a trebuit să aştepte toată suflarea Băniei primul meci oficial al Universităţii Craiova după o pauză forţată. Aseară, în Trivale, echipa lui Mititelu a revenit la viaţă, în fotbal, în meciul cu SCM Argeşul Piteşti, contînd pentru turul 4 al Cupei României. Şi a învins dramatic, în stilul ei caracteristic, în prelungiri, scor 2-1.

Prima repriză a aparţinut juveţilor, care au evoluat în tricouri negre, cele alb-albastre vor ajunge de-abia în două săptămîni. Goge şi Vasile Gheorghe l-au evidenţiat pe Vlăsceanu din două lovituri libere, iar Cruceru, minutul 30, a avut ocazia primei părţi, însă a fost blocat de portar.

A doua a fost controlată mai autoritar de oaspeţi, dar Vlăsceanu a fost imbatabil, nici Mîrzeanu, nici Cosici, nici Gheorghe nu l-au putut răpune.

Dramatic, s-a ajuns în prelungiri. Oltenii au vrut să intre cu mingea-n poarta adversarilor, Vasile Gheorghe (96) a dat gol din cîţiva metri, după mai multe şuturi blocate de gazde.

Oltenii n-au ştiut să ţină de balon, au bîlbîit o minge în faţa propriilor buturi, iar Dulcea (98) i-a pedepsit imediat: 1-1! Piteştenii au tremurat la atacurile în valuri ale Craiovei. Săceanu a scos penalty şi eliminare la Pîslaru, iar Frăsineanu n-a iertat de la punctul cu var: 1-2!

"Penalty-ul acordat Craiovei a fost o ruşine!" (Iulian Crivac, antrenor SCM Argeşul)

SCM Argeşul Piteşti (III) - FC U Craiova (II) 1-2 (0-0, 0-0)
Au marcat: Dulcea (98) / V. Gheorghe (96), Frăsineanu (112-pen)

SCM: Vlăsceanu - Drăgan, Ionescu, Botea, Pîslaru - David (Călin, 56), Diţă, Delcea (M. Stancu, 87), Iancu (Simion, 65), Dulcea - Enache. Antrenor Iulian Crivac

U Craiova: Hotoboc - Mitici, Cosici, Acka, Buşu - Goge, Săceanu, Mîrzeanu (Frăsineanu, 99), Cruceru (Rioşanu, 115) - V. Gheorghe (D. Bălaşa, 99), Stoianof. Antrenor Nicolo Napoli
Spectatori: 1.000

"Ştiinţa Olguţei" a făcut show: 6-1
Concitadina "juveţilor", CS Universitatea Craiova, a făcut aseară scor la Tîrgu Jiu, cu Pandurii II, 6-1, tot în Cupă. Elevii lui Erik Lincar au înscris prin Dragu, Voinea, Dragalina (2) şi Pîrvu (2) şi au început în formula Brac - Cîrjă, Pătraşcu, Ljubinkovici, Stancu - Ionescu - Dragalina, Precup, Sin, Dragu - Voinea. Au mai intrat pe parcurs: Dragicevici, Cristi Ganea şi Pîrvu.

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (40)
savoss
savoss  •  30 August 2013, 20:26
Postat de deuxex pe 29 August 2013, 00:51

Tocmai ai luat in brate echipa lui Mititelu si a copiilor copiilor lui, vopsita in alb-albastru! Ce legatura are echipa urmasilor booveanului cu Stiinta?! Nu ti-a explicat destul de clar ca aia nu mai e echipa Olteniei, ci este echipa lui si a copiilor lui?

Du-te si ia-o tu in brate pe echipa aia infiintata ca Steaua si Dinamo prin decret de stat direct in liga care trebuie! Ti-ai dracu' de redusi! Lasa ca va dezumflati voi cand incepe campionatul. Cu tot cu angajatii primariei o sa fiti 50. 51 cu tine!

vladymax
vladymax  •  29 August 2013, 09:24
Postat de risc_mix pe 28 August 2013, 22:40

Delirium tremens!

Da, e tare baru' din Bruxelles cu numele asta:)

vladymax
vladymax  •  29 August 2013, 09:23
Postat de stiintza4ever pe 28 August 2013, 20:45

Bai zevzecule pai tocmai de-aia le-a putut inregistra la OSIM, pt ca 1. era singurul indreptatit sa o faca si 2. trebuia sa-si ia masuri de protejare a brandului. Voi il criticati pe Mititelu ca e sarac si brutar dar voi nu aveti nici 5% din cunostintele lui Mititelu in materie de legi si economie. Ca sa nu mai vorbesc de fotbal.

Esti atat de naiv ... Este clar ca nu stii absolut nimic despre cum se face inregistrarea la ORDA, OSIM dar nu asta-i important. Sa presupunem ca ai dreptate si ca el, Mititelu, era singurul indreptatit sa inregistreze la OSIM emblema Universitatii. Te intreb un singur lucru. De ce a facut inregistrarea pe numele nevesti-sii si nu pe al societatii care, se presupune, ca detine clubul? Raspunsul este simplu, sa vedem daca-l stii. In rest, sa auzim de bine.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează