FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - U CRAIOVA 1-1 (3-1 D.P.)

Cătălin Munteanu: "Am avut un portar în mare formă, care a apărat 3 penalty-uri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Mijlocaşul dinamovist Cătălin Munteanu îl laudă pe Emilian Dolha, pentru prestaţia de la loviturile de departajare şi îşi felicită colegii că au reuşit împreună să întoarcă rezultatul şi să se califice în semifinalele Cupei.

"A fost un meci epuizant, mă simt obosit. Am revenit de la 0-1, toată echipa s-a sacrificat, e un rezultat mare, mai ales după înfrîngerea de la Cluj. Sper să batem şi duminică, în campionat.

Am avut noroc să marchez golul egalării, dar toată echipa şi-a dat viaţa pe teren, trebuie felicitată întreaga echipă. Să fim calmi, liniştiţi, pentru că vom cîştiga. Am avut un portar în mare formă, care a apărat 3 penalty-uri.

Nu ne interesează care dintre Rapid şi Steaua merge mai departe.

Rivalitate între noi şi Craiova va fi mereu, dar a fost un meci spectaculos, un meci de nivel ridicat. Trebuie să ne refacem cît mai repede, ne aşteaptă un meci foarte greu, Craiova are o echipă foarte bună", a spus Cătălin Munteanu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ysoagar
ysoagar  •  10 Noiembrie 2010, 23:56

barboianu a tras in bara tzarane....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează