FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA 0-1

Ce le-a transmis Rădoi în vestiar jucătorilor imediat după ratarea primului trofeu al sezonului

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 09:06

Steaua a pierdut Supercupa României, primul trofeu al sezonului, în fața tîrgmureșenilor de la ASA, scor 0-1. Tamaș a explicat cum a văzut meciul de aseară și a dezvăluit cum Mirel Rădoi a încercat să-i motiveze după meci.

 "Ăsta e fotbalul, uneori cîștigi, alteori pierzi. Bravo lor, sperăm să cîștigăm campionatul. Trebuie să uităm cît mai repede de acest eșec, să ne gîndim la ce urmează. Sperăm să trecem cît mai repede peste acest eșec. Ce a fost a fost, asta e, am cîștigat 3 trofee, nu l-am putut cîștiga pe acesta.

La gol a fost o neînțelegere între noi, fundașii, și portar, în afară de ocazia aia nu știu dacă au mai avut alta. Am văzut că toate echipele se pun pe două linii, așteaptă să atacăm noi și să ne prindă pe contraatac. Le doresc baftă în continuare, să rezolve toate problemele pe care le au la Tîrgu Mureș.

Mirel ne-a zis după meci să ridicăm capul, să ne gîndim la ce e bine, să trecem cît mai repede peste acest eșec", a spus Tamaș la televiziunea sportro.

 Alexandru Tudorie, atacantul de 19 ani al campioanei, a vorbit și el la sfîrșitul jocului: "Trebuie să rămîn la fel de modest, de muncitor. Să alerg, să marchez. D-asta am fost adus. Mă înțeleg foarte bine cu Țucudean.

Trebuia să fim mai agresivi,  ei au avut noroc să înscrie, trebuia să mergem peste ei, dar asta a fost. Trebuie să fim mai atenți, să înscriem noi, să nu mai primim. Așteptăm debutul de campionat, trebuie să cîștigăm neapărat, apoi să mergem în Slovacia. E un meci foarte important acolo, e important să cîștigăm".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
1610711385807044
Misu Mihai  •  10 Iulie 2015, 08:33

"AVIOANE DE HARTIE" !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 Iulie 2015, 02:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  10 Iulie 2015, 00:05

Asa-i in fotbal: uneori castigi, alteori pierzi... Doar ca in fata ASA-ului, pierzi de fiecare data hahahahaha. Ca sa nu mai vorbim de Ndoye, care bate *** indiferent la ce echipa joaca el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează