FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  NUOVA MAMA MIA - ASTRA, AZI, 16:00, GSP.RO DIGI 1, LOOK

Cine e Mama Mia Becicherecu Mic, adversara Astrei de azi? 4 informații haioase despre echipa cu cel mai lung nume din România! "Patronul a venit din State pentru meci!"

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2016 00:00

O deplasare ce pare forțată pentru Astra Giurgiu reprezintă cel mai important meci din istoria celor de la Mama Mia Becicherecu Mic.

Micuța echipă nu a avut un start fericit în Seria a IV-a a Ligii a III-a. E pe locul 12 din 14 participante, dar a legat două victorii în ultimele două etape și a eliminat UTA în faza anterioară a competiției KO.

4 lucruri despre Mama Mia

  • Înființată în 2002, echipa din Timiș și-a câștigat faima de clubul cu cel mai lung nume din eșaloanele naționale după ce a promovat în L3 cinci ani mai târziu. Numele inedit al echipei provine de la o pizzerie din Timișoara, primul ei sponsor și cel mai popular astfel de local din oraș la începutul anilor '90;

  • "Pizzerii" au fost preluați din primăvară de George Sângeorzan, un om de afaceri bănățean stabilit în SUA. Primele întăriri aduse de "Gigi" sunt doi jucători americani cu origini latine: Jairo Jose Aquino (ex-Academia Chișinău) și Heriberto Ponce Jr. (venit în România ca amator);

  • Cei doi latino-americani sunt prieteni din copilărie și sunt singurii străini ai "pizzerilor". Aquino și Ponce jr. ar putea fi prezenți contra Astrei în premieră, în același timp, pe teren. Pentru că în Liga a III-a regulamentul permite doar un străin în teren, ei își împart timpul de joc!

  • Echipa nu mai evoluează în Becicherecu Mic, la 8 km nord de Timișoara. Noul patronat a mutat-o pe "CFR" din Timișoara. Însă arena istorică a devenit o adevărată epavă, motiv pentru care jocul cu campioana României va fi disputat pe "Dan Păltinișanu".

"Patronul George Sângeorzan a venit special din America pentru acest meci. A discutat cu noi la un antrenament și e foarte entuziasmat"
Heriberto Ponce Jr., Nuova Mama Mia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10150682009254997
Milly Carina  •  27 Octombrie 2016, 21:43

un lucru elementar mamma se scrie in italiana cu 2 de m

americanu197
americanu197  •  27 Octombrie 2016, 20:45

echipa de traditie nu ca mucosii aia de la rapid craiova si alte alea

4patraulea
4patraulea  •  27 Octombrie 2016, 09:37

au ce mânca ăstia de la astra inainte de meci turta, salam, brânză si bilion

Vezi toate comentariile (3)
Comentează