FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  COMUNICAT

Concluzia CCA după golul controversat marcat de CFR Cluj în Cupă: nici o problemă!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 19:52

După ce Ion Crăciunescu a declarat că golul marcat de CFR Cluj nu a fost regulamentar şi arbitrul trebuia să oprească faza, cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor au transmis un comunicat oficial, în care se spune că golul este valabil şi faza nu trebuia oprită.

"Deoarece Legile Jocului reglementează în mod explicit doar procedura ce trebuie urmată în cazul jucătorilor accidentaţi, UEFA a stabilit şi a comunicat prin Ghidul Practic cu instrucţiuni suplimentare pentru arbitri şi observatori de arbitri, următoarele: În situaţia în care consideră că un jucător este grav accidentat «arbitrul trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru oprirea jocului, iar jucătorii nu trebuie să fie încurajaţi să trimită mingea în afara terenului de joc. Jucătorii care trimit mingea în afara terenului de joc nu trebuie să se aştepte ca mingea să le fie returnată de către jucătorii echipei adverse la reluarea jocului»", se arată în comunicatul publicat pe site-ul CCA.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (36)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  05 Decembrie 2014, 20:21

St3l3misti plangandu-se de lipsa de corectitudine si fair play. OK.

mathed
mathed  •  05 Decembrie 2014, 15:42

Dl Craciunescu,Ai uitat asa repede paragrafele regulamentului?Sau tragi concluzii dupa interesele tale?

jimmy_who
jimmy_who  •  05 Decembrie 2014, 00:33
Postat de jimmy_who pe 05 Decembrie 2014, 00:27

eu am invatat in scoala ca "nici o" se scrie doar asa, despreunat, asta pe vremea cand nu erau asa multi analfabeti si pe cand luam bac-ul cu 9.53 pe bune, la al 3-lea liceu din tara ca performante scolare prin 2002. Insa in prezent sistemul de invatamant romanesc capitalist (ca cel comunist cica era gresit, da' de unde, asta a fost greseala comunistilor, ne-au educat mai mult decat trebuia) e la pamant si lumea nu mai stie sa scrie corect, asa ca Academia Romana a fost nevoita sa se adapteze noii situatii in care majoritatea scrie gresit, asa ca a decis sa schimbe regulile de scriere conform semianalfabetismului actual al majoritatii elevilor care termina liceul.

Dar voi semianalfabetilor, daca ati fi in stare sa cititi o carte scrisa acum un veac nu zic mai mult, ati fi in stare sa spuneti ca respectivul scriitor nu stia sa scrie corect. Oricum nu fac decat sa-mi vars nervii datorita unui sistem facut sa va indobitoceasca. Nu-i vina voastra, ci a celor care vor sa va manipuleze cat mai usor si de-asta va prostesc de mici!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close