FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 0-1

Constanţa stelistă » Peste 15.000 de spectatori au fost aseară la debutul oficial al lui Mirel Rădoi pe banca Stelei

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2015 00:00

Cu trei ore înainte de startul meciului din Supercupă, străzile din jurul arenei Farul erau deja pline de suporteri.

Unii n-aveau bilet şi încercau să intre pe stadion, alţii veneau de la Bucureşti, Craiova sau Timişoara pentru a vedea debutul lui Rădoi pe bucureștenilor.

Dacă în 2011 la partida dintre Steaua şi CS Mioveni au fost prezenţi 12.000 de spectatori, aseară recordul arenei a fost bătut tot la un meci al roş-albaştrilor. Peste 15.000 de fani s-au înghesuit la porţile stadionului, mulţi dintre ei intrînd în tribune după startul oficial al arbitrului. "Au existat probleme cu sistemul de acces, acesta a fost motivul pentru care s-a intrat greu pe stadion", au spus oficiali.

În plus, organizatorii au tipărit mai multe bilete decît capacitatea acceptată de Jandarmerie. La tribuna a II-a, peste 200 de suporteri n-au avut loc pe scaune, stînd în picioare pe scările de acces. Din cei 15.000 de fani, doar doar cîte sute au ţinut cu ASA, restul au venit blindaţi cu fulare, eşarfe şi tricouri cu însemnele Stelei.

Cum s-au comportat cei doi antrenori

Calmul Rădoi

Mirel Rădoi a ieşit de la vestiare îmbrăcat la patru ace, foarte elegant. A stat mai mult în picioare, iar atunci cînd a fost cazul le-a dat indicaţii lui Rîpă şi Tamaş. "Gabi, stai în linie cu ei şi urcă mai sus! Nu le mai da spaţii!", i-a transmis Mirel fundaşului central. Rădoi n-a stat în nici un moment pe bancă lîngă cei din staff, preferînd să stea la limita spaţiului tehnic.

Vulcanicul Petrescu

La primul şi ultimul meci pe banca ASA-ului, Dan Petrescu a stat pe-un butoi cu pulbere. A sărit nervos la greşelile lui Kortzog sau Brandan şi a înjurat ca la uşa cortului atunci cînd Bejan a comis-o la o minge simplă: "Bă Bejane, dă-o, bă, în p...a mă-sii de treabă. Ţine dracu de ea, eşti nebun!". Cunoscut un antrenor temperamental, Petrescu nu s-a ferit să intre în teren atunci cînd cei din echipa sa greşeau.

A stat cu pompierii la şedinţă :)

Deşi a anunţat public într-o conferinţă de presă că el este antrenorul principal al echipei, Mirel Rădoi n-a fost trecut aseară "principal" pe foaia de joc. Locul acestuia a fost luat de italianul Massimo Pedrazzini, care s-a implicat activ în pregătirea echipei la încălzire. Rădoi a stat pe margine alături de Marius Ianuli. Antrenorul de 34 de ani a fost şi reprezentantul campioanei la şedinţa tehnică, unde s-a dus cu noul echipament de joc al roş-albaştrilor. "E jenant ce face! O să se ducă la şedinţe cu pompierii şi cu ăia de la salvare", spunea Şumudică în urmă cu cîteva săptămîni. Declaraţiile lui s-au adeverit ieri.

Organizare penibilă

Decizia FRF de a se juca Supercupa la Constanţa s-a dovedit una total neinspirată. Accesul în stadion s-a făcut prin nişte gropi uriaşe, iar scările care dau în tribune erau rupte, desprinzîndu-se fără probleme bucăţi întregi. Deşi s-au tăiat bălăriile din interior, în mai multe zone acestea au rămas uscate şi nu au mai fost ridicate de firma de salubrizare. Mai mult, toaletele arătau groaznic, în timp ce gazonul era denivelat şi ars în mai multe zone.

Bişniţa la ea acasă

Singura şansă ca fanii să mai cumpere bilete la meciul de aseară a fost doar la bişniţari. Dacă un bilet la peluze costa 15 lei, ieri acesta ajungea şi pînă la 70 de lei! Chiar dacă erau sute de jandarmi şi stewarzi în jurul arenei, bişniţarii nu aveau nici o emoţie şi vindeau bilete la suprapreţ. "Nu mai sînt deloc bilete, dar se mai vînd la spălătoria de lîngă stadion", spuneau jandarmii cu jumătate de gură. Bişniţarii erau poziţionaţi în grupuri de cîte cinci şi vindeau bilete chiar la intrările în stadion.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
zeidas
zeidas  •  09 Iulie 2015, 18:31

Au venit sa vada cam...pionii !

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  09 Iulie 2015, 18:11

...gogoasa!

900339730036005
Gheorghe Ion  •  09 Iulie 2015, 17:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează