FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - ASTRA II 1-0

Cristi Pustai anunţă schimbări din iarnă: "Unii jucători au fost apatici azi, o să ne despărţim dacă nu îşi revin"

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 19:40

Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan, a comentat victoria echipei sale din cadrul optimilor Cupei României, 1-0 cu Astra II.

"A fost un meci frumos, mai ales în partea secundă. Cupa este o competiţie în care am rulat jucători care nu au adunat prea multe minute în campionat. Sînt mulţumit că nu am primit gol. Pe de altă parte, am vrut ca unii fotbalişti să vină cu o dorinţă de a arăta că merită să fie în primul 11 sau în lotul de 18, dar care astăzi au fost apatici. Încet-încet, o să ne despărţim de cei care nu se acomodează la Mediaş", a spus Cristi Pustai.

Antrenorul Astrei II, Imilian Şerbănică, a vorbit şi el despre partidă: "Ştiam că întîlnim un adversar puternic. Am încercat să contracarăm jocul lor, ar medieşenii tot şi-au creat ocazii mari de a marca. Diferenţa putea fi mult mai mare dar graţie portarului nostru am reuşit să menţinem diferenţa minimă. Sperăm să ne recuperăm fizic până la meciul cu Bacăul pentru că avem nevoie mare de puncte în campionat", a adăugat Imilian Şerbănică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
solid
solid  •  26 Octombrie 2011, 15:16

Bratu a jucat bine meciu asta degeaba comentezi, de la pauza sa schimbat total jocul... A dat cateva pase foarte bune + pasa de gol ...

intruder
intruder  •  26 Octombrie 2011, 09:52

sunt cativa care tre sa plece...

mediash
mediash  •  25 Octombrie 2011, 20:53

scapa de bratu pustai daca tot iti dai drumul la gura...sau nu conteaza parerea ta in fata lui horoba

Vezi toate comentariile (5)
Comentează