FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

VIDEO+FOTO Cruchot ar fi fost mîndru » Jandarmii au oferit faza zilei înaintea finalei Cupei :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2015 19:54

Fanii Universităţii Cluj au ajuns la Bucureşti în această după amiază, în jurul orei 18:30. Au existat şi mici incidente.

Cîţiva dintre ei au dat foc la iarba uscată de pe calea ferată din Gara Obor, iar jandarmii au reacţionat imediat, însă au folosit o metodă destul de învechită: aceştia au stins focul cu o bucată ruptă dintr-o tufă! Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Finala Cupei României dintre Universitatea Cluj şi Steaua va avea fluierul de start în această seară, de la ora 21:00 şi va fi în direct pe Protv şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
ftwraku
ftwraku  •  31 Mai 2015, 22:26
Postat de galateanuldingalati pe 31 Mai 2015, 21:38

vezi ca turcaletii au avut mai mult afinitate pentru sudisti, daca tot zici ca ai citit istorie. sau ti-a povestit-o taicatu cand venea afumat de la carciuma?

de aia,din ce a ramas din teritoriul dacilor,cu 1000 de ani inainte ca mongolizii sa puna picior in europa,cel mai mult pe harta a stat Tara Romanesca,fie ca a avut capitala la Campulung,Targoviste,Curtea de Arges si Bucuresti:P " Țara Românească a existat între secolele al XIV-lea și secolul al XIX-lea timp de mai bine de 500 de ani, ea începându-și existența ca stat independent odată cu Bătălia de la Posada în jur de 10 noiembrie 1330, și încheindu-și existența ca stat (devenit autonom dar tributar Imperiului Otoman) la data de 5 februarie S.V. 24 ianuarie 1862, când, după trei ani de uniune personală cu Moldova, s-a unit cu această țară pentru a forma bazele României moderne." :P Moldova a stat mai mult sub influenta turcaletilor si mai tarziu a rusnacilor,iar la nord, era neamul mongolizilor,care,al fel ca parazitii,au fost mereu la 2 capete:)) Dupa ce germanii le-a dat cu terenu in cap austriecilor,austriecii nu mai aveau unde sa se extinda in vest....Asa singuri mai tineau ei ardealu sub ocupatie fie si pt 2 minute?:)) cum de altfel,mongolizii veniti din ulbanbator,pana si in ziua de azi joaca la 2 capete;)) ei sunt si in Europa,si in sfera Rusia;))) in functie de context,ba sunt proeuropeni,ba sunt pro rusnaci:))) Ca origine,ei ar fi mai buni pt uniunea ruso-asiatica la care viseaza Putin:)

ftwraku
ftwraku  •  31 Mai 2015, 22:11
Postat de galateanuldingalati pe 31 Mai 2015, 21:38

vezi ca turcaletii au avut mai mult afinitate pentru sudisti, daca tot zici ca ai citit istorie. sau ti-a povestit-o taicatu cand venea afumat de la carciuma?

am cautat sa nu cred pe nimeni,ci cifrele si logica;)) Din ratiuni geografice,moldova a fost ocupata de cele mai multe ori...la fel si ardealul....in partea aia de sud care apartine acum de Ucrainei,care istoric vb. a fost a moldovei,cetatea alba,cahui,izmail si care mai sunt pe acolo,au fost calarite cel mai mult...iar moldovenii s-au urcat mai sus:)) aici era vb.de ardeleni si de faptul ca sunt singura 'specie'care cred ca ganditul incet este o calitate;))) de aia au si pus botul la caritas si apoi dadeau vina pe mitici dupa ce Stoica a impartit banetul:))))

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  31 Mai 2015, 21:38
Postat de ftwraku pe 31 Mai 2015, 21:19

de altfel,ardelenii sunt singurii care se lauda cu ...ganditul incet:)) In alte parti ale lumii,faptul ca gandesti mai incet nu este o calitate:))))))))) Dar ma rog,acum sa nu fim rai cu ardelenii...sunt si explicatii istorie pt.asta..atatea invazii de la mongoloizi crezi ca nu le-au afectat si comportamentul? la fel si moldovenii cu turcaletii:))))))

vezi ca turcaletii au avut mai mult afinitate pentru sudisti, daca tot zici ca ai citit istorie. sau ti-a povestit-o taicatu cand venea afumat de la carciuma?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează