FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SANCȚIUNE

CSA Steaua, lovită de FRF » Amendă de aproape 8 ori mai mare decât cea primită de Rapid

CSA Steaua a fost sancționată cu 56.952 lei din cauza torțelor aprinse de suporteri la derby-ul cu Rapid din Cupa României Betano, încheiat 0-0. +41   FOTO
CSA Steaua a fost sancționată cu 56.952 lei din cauza torțelor aprinse de suporteri la derby-ul cu Rapid din Cupa României Betano, încheiat 0-0.

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 21:46 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 21:46

CSA Steaua a fost sancționată cu 56.952 lei din cauza torțelor aprinse de suporteri la derby-ul cu Rapid din Cupa României Betano, încheiat 0-0. 

CSA Steaua a prezentat mai multe scenografii la derby-ul cu Rapid, din Ghencea, toate însoțite de aprinderea unor materiale pirotehnice.

Ciudățenie absolută: se construiește al doilea stadion modern al orașului » Imagini de pe șantierul arenei de 50 de milioane de euro
PROIECT
Ciudățenie absolută: se construiește al doilea stadion modern al orașului » Imagini de pe șantierul arenei de 50 de milioane de euro

CSA Steaua și Rapid, amendate de FRF

Chiar dacă nicio torță nu a ajuns pe gazon, clubul „militar”, fiind recidivist, a primit o sancțiune aproape de suma maximă. Steaua trebuie să achite o amendă în valoare de 56.952 lei. Nici Rapid nu a scăpat. Comportamentul suporterilor a a atras o penalitate sportivă de 7.500 lei.

Introducerea și aprinderea în stadion a obiectelor și materialelor prevăzute în art. 82, alin. 3, lit. a), se sancţionează cu penalitate sportivă de la 5.000 la 30.000 de lei. În cazul săvârșirii unei noi abateri de același tip, clubul se sancționează cu o penalitate majorată cu ½ față de sancțiunea aplicată anterior, până la atingerea pragului de 60.000 lei. Ulterior, la fiecare nouă abatere de acest tip, clubul va fi sancționat gradual cu măsura programării jocurilor fără spectatori, cumulat cu penalitatea maximă de 60.000 lei.
- Articoul 83/2/b din Regulamentul Disciplinar al FRF

VIDEO. Spectacolul pirotehnic pus în scenă de Peluza Sud a atras o amendă din partea FRF

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mircea Lucescu, interviu pentru GSP despre calificarea României la Euro: „Pe vremea lui Rădoi s-a comis o greșeală majoră” + „Edi Iordănescu n-a făcut prostiile lui Murat Yakin”

Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
gicab
gicab  •  07 Decembrie 2023, 07:39
Postat de 19sevilla86 pe 20 Noiembrie 2023, 22:39

Nu contează, nu le pasa, pt ca cei care plătesc suntem noi! Așa e cu astfel de forme de sport militarizat stalinist care mai exista exclusiv in România! Unica anomalie boksevica păstrată in sportul profesionist mondial pt ca prin CSA se rulează anual peste 28 mil euro folosind sportul ca paravan! Pana când România va rămâne excepția hidoasa a UE, singura in care mai exista creațiile sovietice CSA și CS Dinamo care inghit anual 50 mil euro, peste 2 miliarde euro din 1990 pana in prezent?!?

Dacă stai să te gândești pentru ce a dat Cîțu un miliard de ei ro în câteva zile chiar nu se susține acuza ta ca sportul militarizat cheltuie bani de la buget Dar oțelul, FC Argeş, gaz metan, sepsi de unde cheltuie bani?

puiumordasan
puiumordasan  •  22 Noiembrie 2023, 17:13

Și bineînțeles că amenda va fi plătită de csa din bugetul statului, adică din banii publici pe care îi plătește fiecare dintre noi, huliganii ăia din peluza sud fac prostii și tot românul cu mic cu mare le plătește datoriile...asta este din nou o pagină din ciclul România Eșuată...

puiumordasan
puiumordasan  •  22 Noiembrie 2023, 15:40

Și bineînțeles amenda va fi plătită tot din bugetul de stat, la care contribuie tot românul, nu este corect adică huliganii ăia din peluza sud fac prostii și noi dăm navală să le plătim amenzile, încă o anomalie din ciclul România Eșuată...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează