FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

CSIKSZEREDA - DINAMO // Declarații devastatoare ale lui Mircea Rednic după eliminarea rușinoasă din Cupa României + atac la Grozav

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 22:19

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a oferit o primă reacție după ce "câinii" au fost eliminați de Csikszereda din optimile Cupei României, 3-3, 8-9 după executarea loviturilor de departajare.

  • Gicu Grozav a ratat un penalty decisiv, la 3-3, dând o scăriță peste transversală, spre stupoarea băncii tehnice! 

"Până nu mori, nu înveți. Ce a fost azi e rușinos, așa e când iei fotbalul la mișto, plătești! Cer scuze fanilor, nu poți să-ți bați joc de echipă.

Adversara noastră, cu tineri, cu necunoscuți, ne-a dat o lecție de viață. Katsikas face un fault inutil, apoi dormim la fazele fixe. Mi-e rușine de cum s-au comportat jucătorii, și-au bătut joc de toată lumea. Vor plăti, dar știm ce avem de făcut ca să ne revenim.

Deci nu se poate să fii jucător străin, să câştigi salariul pe care îl ai şi să nu faci diferenţa. Păi face diferenţa Mihai Neicuţescu, care a jucat în Liga a II-a, a intrat, a înscris, a dat şi penalty. Sunt lucruri pe care eu le-am constatat, dar n-ai ce să faci. Eu am şi discutat mai de mult. Încă le-am mai dat o şansă. La mulţi s-au dat prea multe şanse şi suntem obligaţi să luăm măsuri.

Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!", a spus Rednic la conferința de presă"

Vine primul transfer!

"Puriul" a anunțat că Dinamo s-a înțeles cu Naser Aliji, un fundaș stânga albanez. Echipa alb-roșie și jucătorul de 24 de ani au ajuns la un acord, iar acesta va semna în curând cu formația alb-roșie. 

"A venit Aliji, vor mai veni doi-trei jucători", a adăugat Rednic. 

Vezi și:  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI // Rușine istorică pentru Rednic! Grozav se face de râs, iar echipa e îngropată la penalty-uri în Cupă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (121)
1100727189969509
Gongu Lucian  •  02 Noiembrie 2018, 09:14

Rusinea rusinilor !!! De 55 de ani tin cu Dinamo, dar asemenea umilinta n-am patit. Daca as fi in locul lui Rednic, as juca cu toti copiii pe care-i are si Nistor. Avem prea multi firfizoni in echipa. Pe idiotul de Hanca, care de un an si jumatate nu mai joaca nimic si ia salariul degeaba, l-as trimite la liga a cincea, sa se simta si el umilit, asa cum ne simtim noi!!!! Grozav, sa lase Dinamo si sa plece unde vrea, ca si-a batut joc de noi,asta trebuia sa faca, scarita ???? A dovedit ca nu e jucator profesionist, asa cum tine el la acest blazon !!! Copiii, n-au nicio vina !!! Bietul portar !!! Toti ar trebui sa se uite-n ochii lui si sa-si ceara iertare !!! RUSINE SA VA FIE !!!!

maradona5
maradona5  •  02 Noiembrie 2018, 01:39
Postat de sabaton pe 02 Noiembrie 2018, 01:37

Johann Strauss Iosif o fi bine ???? sau canta ''dunarea albastra ''

Canta la fluierul oierului , asa mult ii place la slujitor

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2018, 23:06
Postat de tandd pe 01 Noiembrie 2018, 23:01

ptr ca ia o gramada de bani,are experienta si da scarita la misto la penaty-ul decisiv(olteanu si ciubotariu putem intelege ca-s destul de tineri incat sa le tremure chilotii la penalty)

Hanca, la fel. Nu mai e în stare să bată nici penalty-uri. Să-și deschidă salon de tatuaje și să lase fotbalul, că nu-i de el!

Vezi toate comentariile (121)
Comentează