FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, JOI, 21:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum a fost privită la Ploieşti întîlnirea dintre Filipe Teixeira şi Gigi Becali: ”Nu aş fi stat la masă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 20:57

Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Petrolul, a vorbit despre întîlnirea dintre Filipe Teixeira şi Gigi Becali, patronul Stelei.

"Pentru noi, nu e bine că a apărut alături de Gigi Becali înaintea acestui meci, pentru el, da. Oricum, la experienţa şi valoarea lui, nu are cum să joace slab. Am avut o discuţie cu Filipe, mi-a explicat cum s-a petrecut acea întîlnire.

Ţinînd cont că vine după «episodul Craiova» cu tot ce s-a spus după meciul în care a ratat acel penalty, va avea o presiune, dar am încredere că are experienţă şi va da totul pe teren. Eu nu aş fi stat la masă cu patronul Stelei, însă consider că nici prezenţa paparazzilor în acel loc nu a fost întîmplătoare", a spus Mircea Rednic.

Meciul dintre Steaua şi Petrolul va avea loc joi, de la ora 21:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur scorul a fost 1-1.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
ochi_ager
ochi_ager  •  01 Aprilie 2015, 09:16

Borâtule (potrivit nume...), ia spune tu, care le știi pe toate, cum i se spune oriunde în țară FC Rapid B? Și cum e cunoscută în lume ”no-name fcsb”? Și mai pune mâna pe cartea aia de gramatică, că ne-ai spart cu ”metehnele din Fotbalul Romanesc nu sa lepadat.” ”ti.g*.a.nii tine steagul coruptiei sus”, ”ti.g.an.ii, care se da peste noapte oieri”. Sau așa se zice în korsikană?

borat101
borat101  •  01 Aprilie 2015, 08:44
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 31 Martie 2015, 21:48

Strambu "Eu nu aş fi stat la masă cu patronul Stelei,":):):):):)Daca te-ar fi chemat Jiji lasa-i Pietrolul la antrenament te descaltai si ajungeai in Pipera pe jos, descult intr-un sfert de ora...

Tu aia numesti "chemat"? A fost adus. Se vede de la o posta ca metehnele din Fotbalul Romanesc nu sa lepadat. Pe vremea comunismului, cooperativa functiona la fel pentru steaua si dinamo, acum ti.g*.a.nii tine steagul coruptiei sus, fara numar fara numar pentru no-name fcsb.

borat101
borat101  •  01 Aprilie 2015, 08:34

Pur si simplu: Lipsa de Fair Play! Dar ce este aia Fair Play, caracter, etc... Si din puscarie umbla cu valize, butoane, etc.. asta ca sa vedeti Dragi p.r.os.ti de Romani din Romania cum va sfideaza fara numar fara numar ...ti.g.an.ii, care se da peste noapte oieri, machedoni, vickingi cu parul blond, dumnezei de la cine stie ce munte, etc.. etc...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează